Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a külsejükre fogják a sikertelenségüket, azok nem gondolkoznak el azon hogy talán a kisugárzással lehet a baj, ugyanis Nick Vujicicnak is szép felesége van?
Kisugárzás nem létezik, ha jóképűnek születsz,akkor úgyis futnak utánad a nők,ha nem,akkor meg rád sem néznek kb. :D
Nick Vujicic nem a külsejével tűnt fel,és nem az volt a lényeg.
Hidd el,ha ebben az országban a nők a belsőt is értékelnék,és megismernék jobban a srácokat belülről,és nem kizárólag a jóképűség számítana, teljesen másképp látnák a dolgokat utána.
De ez csak álom nyilván,mivel a nőknek így tökéletes,ők válogathatnak kedvükre,a többi meg senkit nem érdekel...
25/F
Én nagyon felnézek rá, hogy képes volt meghaladni önmagát, szerintem rengeteg embert motivál.
A hit önmagadban vagy istenben, ez az ami megváltoztat mindent. Az egész életet.
Tervezem elolvasni a könyveit.
Kicsit OFF Helen Keller: Csendes sötét világomat olvastam. Helen Keller amerikai süketnéma, vak írónő volt ez egy önéletrajzi írása. Helent gyötrelmes útján mindvégig a kitartás, az akaraterő és a tudásvágy vezérelte. Megtanulta az elemi jó modor szabályait, a kézjelek használatát, eljutott a hangos beszéd elsajátításáig, majd EGYETEMET végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!