Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit is szép nő már szóba sem áll egy olyan 25 év feletti pasival aki tömegközlekedéssel jár?
Szívesen megcáfolnám, de az én tapasztalatom is azt mutatja hogy a saját kocsinak varázsereje van.
Értem én, hogy sokkal könnyebb és kényelmesebb azzal menni ide-oda de nehogy már ez fontosabb legyen a személyiségnél...
Saját "gagyi" autónak is? Ami nem luxus brit, a német szentháromság tagja vagy olasz sportocsi? Trabant, Suzuki, Zaporozsec, Lasa, Kispolszki... Ezeknek is "varázsereje" van? :D
A pasinak, aki tetszik nincs autója. :( Akkor ezek szerint én nem vagyok szép. :(
26/N
Cáfolom. Páromnak nincs kocsija, soha nem is lesz egészségügyi okok miatt. Tökre nem volt szempont ismerkedésnél.
(Persze, nem rossz dolog, ha van, mobilisabb az ember, de más szempontból meg simán lehet akadály, pl. nincs olyan, hogy randi végén beülünk valahova meginni egy koktélt, mert hát ugye vezet....)
26N
4-es:
Azoknak is :D
Egyik haveromnak Trabantja volt anno (jövőre már gyereket terveznek), húgom pasijának meg Kispolszkija.
5-ös és 6-os
Nagyon szerencsés a párotok. Olyan nőkkel hozta össze az élet akik képesek továbblépni az ilyen anyagias felszínességen mint a saját kocsi :)
Ez most nem szarkazmus. Örülök, hogy vannak még értelmes, nem felszínes nők.
Nokent azt mondom : soha nem volt szempont. Mindig megoldottam a kozlekedest, akkor is amikor meg nem volt jogsim. Most mar van, de autom is. Ha a pasinak nincs, max vezetek en, ugyis szeretek vezetni. Amugy meg pl Pesten (meg ugy altalaban nagyvarosban) csak szivas a kocsi, max akkor veszed hasznat, ha kulvarosban laksz, ahova kb 1 busz jar, az is felorankent.
Ocsemnek pl 30 evesen se kocsija, se jogsija, megis bomlanak utana a csajok. Nem ezen mulik szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!