Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kicsit is szép nő már szóba sem áll egy olyan 25 év feletti pasival aki tömegközlekedéssel jár?
Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 15:51
21/31 anonim válasza:
Elmebajos az van, pl a 44 százalèkosnál, aki évek óta nyomja ugyanazt a szöveget a full irritáló stílusában, csak azt nem fogja fel, hogy ezzel tönkreteszi a kategóriát és a többi srác esélyeit is rontja, mert ekkor mértékű ellenszenvet kelt.
22/31 anonim válasza:
Ez tényleg nem szempont a nők többségénél. Van autóm, de naponta használom a tömegközlekedést is(autó P+R parkolóban hagyva). Nagyon sok nőt látok(villamos, metró) nap mint nap, aki nyitott lenne az ismerkedésre.
23/31 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz. Nyugodtan járj tömegközlekedéssel, amikor az a praktikus. Én is azzal járok. Mondjuk, autóval is járok, amikor az praktikus. Olyan pasival viszont nem járnék, aki nem tud vezetni, nekem az nem fér bele, hogy én sofőrködjek egy férfi mellett.
24/31 anonim válasza:
Mikor rendes próbáltam itt lenni, pont leszarta mindenki, hiába volt minden. Lepontozások, miközben a "egyé szart" jellegű válaszokat senki nem pontozta le... Érdekes, mi?!
25/31 anonim válasza:
Lehet valamit félreértelmeztél a rendes fogalmában. De amúgy mégis mit vártál, mit tegyenek mások a gyiken bemutatott rendességed miatt? Velem sokszor egyetértettek okosabb emberek, mégsem kaptam tőlük sem ismerkedős privátokat, sem oklevelet, de nem is ezért vagyok rendes. A lepontozás meg mégis kit érdekel? Nem számít semmit.
26/31 anonim válasza:
Azért számít. Zavaró, hogyha normális dolgokat írok akkor az sem jó, ha rosszat az sem jó - mit várnak el tőlem? Bármit teszek az rossz - civilben ugyanúgy, mint itt.
27/31 anonim válasza:
Nálunk teljesen fordítva van, a barátom ragaszkodik ahhoz hogy mindenhova kocsival menjünk és úgy kell kierőszakolnom hogy az 5 megállóra lévő helyre tömegközlekedéssel menjünk.
28/31 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg, hogy ha normális dolgot írsz, az nem jó? Csak a lepontozásban? Lexikális kérdésre adott helyes választ is le szoktak pontozni, ezért mondom, hogy az semmit nem jelent. És akár hiszed, akár nem, én is pontosan tudom, hogy milyen az, hogy ha bármit tesz az ember, az nem jó, de erre akkor sem az a megoldás, hogy akkor nekiállok én is rombolni. Olyan ez, mint a drog: lehet arra a kis időre jobban érzed magad, amikor leírod, hogy minden nő elhagyná a pasiját, ha lát egy jobb képűt, de hosszú távon csak lefele és lefele mész.
29/31 anonim válasza:
26 éves vagyok Budapesten lakom, gyönyörű barátnőm van, és nincs autóm. Bármikor megengedhetném magamnak, de a tömegközlekedés pillanatok alatt elvisz bárhova, annak a pénznek meg sokkal jobb helye is van, az autó jelenleg kb. a 15. prioritás.
30/31 anonim válasza:
És ha tudnád mennyire nem ez a gondolatvilágom... Csak mikor arról írtam, azt is lepontozták és még keresztül is néztek rajtam... Így legalább némi reakció van... Ami szánalmas, de mivel nem nagyon vannak ismerőseim, se élőbe, se neten így minden reakció olyan mint egy korty víz a sivatagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!