Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit szólnátok ahhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ahhoz ha valaki bókolásból egy hírességhez hasonlítaná a külsőtöket (természetesen valami szép nőéhez)? Tetszene vagy idegesítő lenne?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Tudnám hogy csak be akar vágódni.
2016. szept. 12. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene. :/
2016. szept. 12. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Tetszene, ha tudnám, hogy van is benne némi igazság.Mondjuk, ha egy szőke, kék szemű hírességhez hasonlítana, az igen feltűnő lenne, hogy sántít a dolog...De amúgy nem szoktam nagyon komolyan venni a bókokat, jól esik, de nem vágódom tőle hanyatt.
2016. szept. 12. 17:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen azt kifelejtettem, hogy lenne valóságalapja is a dolognak.
2016. szept. 12. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Eddig két srác tette meg, de valami fullos modellhez hasonlított. Csak a szemem forgattam, semmi valóságalapja nem volt. Szemem nekem is van.
2016. szept. 12. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyszer egy srác azt mondta, olyan vagyok mint Carly Rae Jepsen. Viccesnek tartottam, nem idegesített.
2016. szept. 12. 17:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Mivel egy hírességhez sem hasonlítok elég nagy poén lenne. Szerintem ne így bókolj, kizárólag akkor mondjál ilyet ha megszólalásig hasonlít rá, de ezt biztos tudja ő is mert ha így van már biztos mások is mondták már neki.
2016. szept. 12. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, egy 120 kilós roma csajnak mondod "Tudod, hogy mennyire hasonlítasz Jennifer Lopezre?" - ez mekkora! xD
2016. szept. 12. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálam nincs nagyon alapja az ilyesminek, mert tényleg nem hasonlítok egy hírességre sem, már az alkatomból kifolyólag sem... arcra meg kb. akinek nincs szeme, az úgyis mindig elkezdi, hogy az XY hasonlít az adott hírességhez, csak mert ugyanolyan a hajszínük meg a szemszínük.

Én mondjuk ha vmi Zs-kategóriás reality celebhez hasonlítana, sikítva rohannék el majdnem. A többi meg annyira nem zavarna, de nem is imponálna.

2016. szept. 12. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Kislány korom óta folyamatosan mondogatják, hogy úgy nézek ki, mint Emma Wattson. Amíg még alsós általános iskolás voltam, Hermionét mondták inkább hasonlóságnak, kihangsúlyozva némely jellembeli tulajdonságát. Most meg már inkább csak a külsőre nézve mondják. Én magam nem igazán látom a hasonlóságot, de azok után, hogy férfiak-nők egymástól teljesen függetlenül, még csak nem is bókolva, inkább meglepetten mondták ezt, kénytelen vagyok elfogadni. Viszont bóknak semmiképpen sem menne el, minthogy kb az első Harry Potter film óta ezt hallgatom, már inkább unalmas, ha nem is idegesítő.
2016. szept. 12. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!