Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha van olyan pasi aki csak akkor jut nőhöz ha el megy fízetöshöz?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 22:14
11/18 anonim válasza:
Haver jegyezd meg ingyen sex sohase volt. Soha nem is lesz.
12/18 anonim válasza:
ciki szerintem.
ráadásul kihasználsz egy nőt, aki a rossz helyzete miatt lett prosti, te meg megveszed x órára.
szánalmas vagy és lúzer!
13/18 anonim válasza:
Mert az aztán tényleg "tisztségesebb" mikor a bárban szed fel hazudozással naív lányokat...
14/18 anonim válasza:
Kihasznál egy nőt? ne röhögtess már:D aki prostinak fogadta fel magát és arra igérkezett el hogy neki az egy szakma, miért használná ki?. Inkább a nő használja ki a férfit és még jól le is húzza pénzel
15/18 A kérdező kommentje:
Máshogy semmi esélyem nőhöz jutni sajna.
2016. szept. 10. 23:33
16/18 anonim válasza:
Pont, hogy a prosti használja ki a férfit.
Közelítsd meg a férfi szempontjából. A férfit hajtja a nemi ösztön, dugni szeretne, a nő erre építkezve meg pénzt keres.
17/18 anonim válasza:
Szerintem ciki!Én nem tartom magam se szépnek,se rondának még autóm sincs viszont soha nem fizettem sexért.Ráadásul még szép csajok is voltak.
18/18 anonim válasza:
Nem ciki, sajnos ahogy elnézem, egyre inkább ez lesz az általános. A fizetős legalább őszintén kimondja, hogy csak a pénzért teszi, és nyugodtan színlelhet is, a pasit a legcsekélyebb mértékben sem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!