Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért veszik itt sokan alapnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik itt sokan alapnak, hogy egy nőnek nem kell elérnie semmit, nem kell letennie semmit az asztalra?

Figyelt kérdés

Minden kérdés csak arról szól, hogy a pasinak hány éves korára kell lennie saját egzisztenciájának, a pasinak milyen magasnak kell lenni, a pasinak így meg úgy adnia kell magára, stb stb.

A lényeg az, hogy minden kérdésből az sugárzik, hogy csak a pasikkal szemben vannak az élet minden területén elvárások, a nőkkel szemben egyáltalán nincsenek, legfeljebb az, hogy egy kicsit is szebb legyen a halálnál és akkor már OK.

Tényleg a mai világba már csak a férfiaknak kell helytállniuk, velük szembe vannak már csak elvárások? Ha valaki nőnek született, akkor már rendben is van minden?

2016. szept. 10. 19:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Szeretnétek ti is nők lenni vagy most miről van szó?
2016. szept. 10. 20:36
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Miért kell a sikertelen embereknek állandóan gyűlölködniük? Engem idegesít csak ez a picsogás? Hatalmas baromságot írsz kérdező, de ha már annyira bele akarunk menni, általában nem a férfi marad otthon gyereket nevelni és a legtöbb férfi igenis törekszik arra, hogy ő legyen a fő kenyérkereső. Szerintem meg az a szégyen, hogy sokan keverik a szezont a fazonnal... Egyenjogúság és férfi-női szerepek összemosása nem ugyanaz. Egészséges mértékben azért csak el kell választani a két nemet. Azt sem tartom normálisnak, hogy sokan kb. buzulnak, mert már az is felháborító, ha férfi lévén őt kérik meg hogy ugyan emeljen már odébb egy zsákot. Ugyanez vonatkozik a nőkre. Az én férjem ragaszkodik a családfő szerepéhez és nekem ettől igazi férfi. Hatalmas biztonságot ad ezzel, ami nekem kell is. Igazi társak vagyunk, ritka szép házasságban. Senki sem várja el hogy mindent csak a férfi csináljon. Egyre több a sikeres nő is. Ettöl függetlenül még azért sokan fenntartják az igazi családmodellt is, ahol nem a dadus meg a pótmama nevel. Még ha sajnos fogynak is... A gyerekeket is nevelni kell és azt hiszed hogy ez kis feladat? Lószart! Főleg egy sokat dolgozó férj és egy hatalmas ház mellett. Az olyanok mint te, felháborítónak tartják még azt is, hogy embereljék meg magukat és ne csak rinyáljanak. Kikéritek magatoknak, igaz? Általában pont az olyanok szokták ezt csinálni, akiknek semmi sikerük, mert csak a picsogáshoz értenek... Persze tudjuk, itt gyakorin mindenki nagyon sikeres. Csak hát messziről jött ember azt mond amit akar... Én meg azt utálom már rohadt mód, hogy a világ egyik legszebb dolgát, a boldog családos létet lassan már bűnként kezelik, mert anya - apa dolgozzon látástól vakulásig, tojjuk le egymást, hazudozzunk, csaljunk, vezessünk külön számlát, éljük a saját kis életünket - az sem baj ha már csak lakótársak vagyunk - de legalább ugyanazok az elvárások. Hányok.
2016. szept. 10. 21:20
 13/19 anonim ***** válasza:
11%

Hát! és ezt még meg füszerezve, ha szóba hozod ezt a nőnek, vagy próbálnád elmondani érzelmesen is, vagy afelé terelni, akkor még te leszel megzsarolva hogy hogy mered számon kérni, s te vagy a bunkó érzéketlen csávó. Mert nekik ezt nem kell csinálni, "a férfi dolga..

De sokan, ha kérsz tőlük valami szivességet húzzák a szájukat, néznek mint a ma született bárány, vagy kivágják magukat vagy háritanak.

A Nők csak dirigálnak, elvárnak, osztogatják az észt a kis trónon, közben szórakoznak eszik a popocornt és röhögnek rajtad.

2016. szept. 10. 22:46
 14/19 AniPró ***** válasza:
77%

Rengeteg nőkkel szembeni elvárás is van, mielőtt rinyálsz egy kis empátiát is próbálj meg gyakorolni, és belegondolni a nők helyzetébe:

mindig szépnek kell lenni, ami rengeteg pénz és energia, és fájdalom, ha mondjuk az epilálásra vagy a gyantázásra gondolunk( vagy a menstruációs görcsökre, és a szülésre), ha már mondtad a magasságot én is ide veszem, én 174 centi vagyok és a nálam alacsonyabb fiúkat ez pl zavarja, mert nekik náluk alacsonyabb csaj kell, és ugye már nekünk is dolgozni kell nagyban, amivel semmi baj sincs, csak mellé még főzzünk, mossunk, takarítsunk és neveljük a gyereket. Én azt érzem inkább igazságtalannak a mai világban, hogy a 8 óra munka a nőnek meg a férfinak is 8 óra munka, de miért kell a nőnek ellátni ezeket a dolgokat továbbra is a munka mellett, ha a pasinak meg van engedve, hogy ezekre szarva pihenjen a munka után? Mondjuk ez egy sarkított példa a végén, mert nem mindenütt van ez, de a társadalom még mindig azt sugallja, hogy ennek így kell lennie, ami meg a srácoknak kedvez.

És ezen nőkkel szembeni elvárások után még azt mondod ne válogassunk? Léci legalább ennyi szabad akaratot hagyj meg nekünk, hogy ha már a társadalom azt sulykolja, hogy legyünk olyanok mint a szupermodellek, és tájékozottak, okosak és csináljunk meg mindent a munka mellett a pasiknak akkor legalább had válasszuk már meg, hogy ezt kiért vállaljuk be (értelem szerűen egy igényesebb partner jön szóba ilyenkor, aki teljesíti azt amit mi is, mert az elvárások mindkét nemre kb. ugyan azok végső soron). Persze a nő végez minden házimunkát nálam nem játszik, mert a srácnak is ki kell vennie a részét és pont XD

Amúgy szomorú, hogy a srácok mindig a szex miatt rinyálnak, hogy nem jön nekik össze, ami meg pont azért van, mert a szexet akarják, nem a partnert. Ha nem csak fűzni, hanem megismerni, megszeretni, nem szexuális segédeszközként tekinteni próbálnák a csajokat sokkal hamarabb összejönne valami.

2016. szept. 10. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
36%

"mindig szépnek kell lenni, ami rengeteg pénz és energia"

Érdekes.. volt egy kérdés hogy kinek akarnak tetszeni a nők, erre a válaszok többsége azt állitotta hogy Maguknak akarnak tetszeni, nem másnak.

Miért KELL szépnek lenni? ez is már egy túl ragozott dolog manapság. Nekem férfiként nem karácsonyi dekorációra van szükségem

2016. szept. 10. 22:57
 16/19 AniPró ***** válasza:
77%
Én a társadalmi elvárást mondtam (ahogy a kérdező szerint is elvárás vele szemben az igényesség stb), van a kép a szupermodellekről és minden médiumon keresztül az sugárzik, hogy nekünk is így kéne kinézni, én ezt nagyon frusztrálónak tartom, mert ha valóban eldönteném, hogy én most olyan leszek mint a csaj a plakáton, mert a világ szerint olyannak kell lennem (aminek része a pasik sugalmazása, és része az is, hogy a saját magunkkal szembeni elvárásokat tornássza az egekbe a média is)akkor az bizony sok időt és pénzt vesz igénybe, de persze én nem döntök el ilyesmit, mert teljesen jól elvagyok így is XD (de pl rengeteg fiatal lány koplal, és van nagyon durva önértékelési zavara az ilyen igények miatt, úgyhogy igen ez egy durva nyomás rajtunk nőkön)
2016. szept. 10. 23:16
 17/19 anonim ***** válasza:
36%

csak fel kell menni bármilyen társkeresőre.

Nő vagy? Kapsz napi 10 levelet.

Pasi vagy? Én 30-cas vagyok, világéletemben helyesnek mondtak. Eredmény? 100 levélből a fele nézett csajt meg, 10 válaszolt

2016. szept. 11. 02:17
 18/19 anonim ***** válasza:
18%

Én kifejezetten azt szeretném hogy a barátnőmnek ne keljen karriert befutnia, és hogy én tartsam el. Amihez társul hogy én baromira rend és tisztaság mániás vagyok, így a takarítás nagyrészét is önkényesen átveszem. Ami így eszembe jut az a főzés, és városban hagyom vezetni mert azzal jó sok benzint spórolunk meg :) Tényleg minden mást én csinálok vagy közösen.

Szóval azért nem értek veled egyet mert úgy gondolom hogy egy jó kapcsolatban a férfira néz fel a nő, azaz igen a férfi tegyen le valamit az asztalra. Persze én is megőrülök a feminista dolgoktól (szerencsére barátnőm is) de azokkal ne foglalkozz.

Meg látom csomó helyen 30+-nál hogy nő intézi a hivatalos ügyeket, bevásárol, sőt még a nyaralást is ő szervezi és totál papucsként tartja a férfit. Na hát ezért ne akard hogy a nő tegyen le valamit az asztalra :D

2016. szept. 11. 09:34
 19/19 Titusztitusz ***** válasza:
18%
Ez,gondolom a NŐK álláspontja szokott lenni mindig...Tán majd maguk ellen fognak beszélni bármikor is...Te is tudol ám kérdéseket feltenni,kérdező...
2016. szept. 11. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!