Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan elfogadhatatlan feltetel, ha egy no elvarja hogy egy 30 eves pasinak legalabb sajat alberlete legyen?
Minden kerdesnel ahol valaki azt valaszolja hogy neki 30 eves kora elott mar volt lakasa / alberlete, esetleg elvarja ezt, azt fel perc alatt nullara pontozzak.
Ennyire nem birjak a toketlen mamakedvencei ha masnak van sajat elete?
Komolyan, ha 30 eves korara sem tud valaki legalabb egy alberletbe koltozni az alkalmatlan az eletre. Ki akarna ilyen pasival lenni?
11 évig nem éltem itthon, akkor sem jött össze semmi normális, vitte az albérlet a pénzt, a csajok részéről meg elvárt volt, hogy 100%-ban fizessek mindent!
Részemről meg úgy voltam vele, ha a programot ő tervezi, menjünk ide oda és a számla 5 napra 420 000Ft lenne, akkor fizesse már a saját részét. Közöltem is vele, erre 4 nappal később más palival ment, erről ennyit!
Részemről jó szűrőnek gondoltam, hogy hazaköltőzök (és gyűjtögetek), az anyagias busalesők ezért elkerülnek, igaz nem is jött össze semmi 2007 óta :)
Az anyám főz rám többnyire, vagy náluk, vagy testvéreimnél vagyok.
Viszont nekem van annyi jövedelmem, mint a többieknek összesen. Havi 1000 eurót alaphangon kapnak tőlem.
33/f
Hát, nekem majd lesz, ha lesz kivel.
Nekem nem kell olyan pics@, aki csak bele akarja tolni a s€ggét a készbe.
Pedig 2500-3500 €- s jövedelmem van.
Kétkezi munkából!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!