Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan elfogadhatatlan feltetel, ha egy no elvarja hogy egy 30 eves pasinak legalabb sajat alberlete legyen?
Figyelt kérdés
Minden kerdesnel ahol valaki azt valaszolja hogy neki 30 eves kora elott mar volt lakasa / alberlete, esetleg elvarja ezt, azt fel perc alatt nullara pontozzak.
Ennyire nem birjak a toketlen mamakedvencei ha masnak van sajat elete?
Komolyan, ha 30 eves korara sem tud valaki legalabb egy alberletbe koltozni az alkalmatlan az eletre. Ki akarna ilyen pasival lenni?
2016. szept. 10. 15:17
11/35 A kérdező kommentje:
#10, ezekre mondtam hogy eletkeptelen. Alkalmatlan a csaladalapitasra.
2016. szept. 10. 15:43
12/35 anonim válasza:
Mert a nők szeretik, ha a pasi szórja a pénzt. Annak csak van annyi, hogy nekik is jut belőle.
13/35 anonim válasza:
30 évesen még melyik férfi akar családot alapítani? Hülye lenne, pont akkor amikor a legtöbb puncit kapja. A legtöbb férfi 35-45 éves kora között alapít családot, addig szerintem rá is ér a lakhatási és anyagi szarságait rendbe tenni.
14/35 anonim válasza:
Van egy üresen álló házam, ha azt hazudom, hogy én ott vagyok albérlő, akkor jobb színbe tűnök fel a nők előtt, mert van albérletem?
15/35 A kérdező kommentje:
"30 évesen még melyik férfi akar családot alapítani?"
Mondjuk akik nem serultek annyira lelkileg, hogy 30 evesen meg a pucni mennyisege legyen a fonts.
2016. szept. 10. 15:52
16/35 anonim válasza:
Az albérlet szerintem pénz elb***ás. Sokkal ésszerűbb otthon spórolni egy saját lakásra.
17/35 anonim válasza:
Kérdező, neked mi a bajod? Neked nem jutott ilyen? Tudod, az a 30 éves férfi aki jól áll anyagilag, nem éri be akárkivel. Pláne nem lestrapált 30-as nőkkel, akik csak szeretnék eltartatni magukat. Mert szerintem meg ők azok akik alkalmatlanok családalapításra.
18/35 anonim válasza:
Nemtudom miért olyan lényeges ez....
19/35 anonim válasza:
Most valóban nagyon fent vannak az albérleti díjak (bár térségtől is függ, ahol én élek, ott a plafonon vannak), ezt aláírom, hogy ezt nem sokan vállalják így be egyedül. Viszont ha időben elkezd valaki spórolni otthon, akár szülői segítséggel, lakáskasszával (amire ott az állami támogatás, ha lakáscélra használod fel), 30 éves korára már összejöhet annyi, hogy vegyen egy kis lakást, amit mondjuk 5-10 éven belül még hitellel is le lehet törleszteni, vagy ha addigra összejön egy olyan kapcsolat, akkor akár közösen egy nagyobbacskát, amibe már később gyerek is jöhet. Ez kivitelezhető, ha nincs valaki olyan helyzetben, hogy minden pénz elmegy havonta alap kiadásokra minden spórolás ellenére. Én megtehettem, hogy teszek félre, mert nem nőttem fel annyira szegény körülmények között, és gondoltam erre. Azért ismerek olyanokat, akik még jobban tudnának vagy tudtak volna félretenni, mint ahogyan én csináltam, és mégis nyavalyognak, hogy nem telik. Hát, az ilyenekről csak annyi a véleményem, hogy ők még többet tudtak volna elérni, mint én, ha ugyanígy csinálják, ahogy én csináltam nőként. No, de ez egy külön kategória, és nem csak ilyenek léteznek.
20/35 anonim válasza:
Hát kérdező, aki lelkileg sérült az te vagy, hogy még házastárs keresésénél is elsősorban az anyagiakat nézed. Akár férfi vagy akár nő a kérdésedből ez nem derül ki, de mindkét esetben súlyos lelki sérült vagy, és egy ilyen embernek még rohadtul nem kéne családot alapítani, hanem magát kéne rendbe tenni először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!