Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert olyan elfogadhatatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert olyan elfogadhatatlan feltetel, ha egy no elvarja hogy egy 30 eves pasinak legalabb sajat alberlete legyen?

Figyelt kérdés

Minden kerdesnel ahol valaki azt valaszolja hogy neki 30 eves kora elott mar volt lakasa / alberlete, esetleg elvarja ezt, azt fel perc alatt nullara pontozzak.

Ennyire nem birjak a toketlen mamakedvencei ha masnak van sajat elete?

Komolyan, ha 30 eves korara sem tud valaki legalabb egy alberletbe koltozni az alkalmatlan az eletre. Ki akarna ilyen pasival lenni?

2016. szept. 10. 15:17
1 2 3 4
 21/35 One of a Kind ***** válasza:
78%

Mert Magyarországon élünk, ahol nem mindenki tud úgy egyről a kettőre jutni, hogy közben elveri a fizetését albérletre.

23N

2016. szept. 10. 16:36
 22/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem miért ilyen fontos ez...

Nekem tök mindegy lenne, hogy a pasi az anyjáékkal él vagy a saját albérletében, ha tudom, hogy ő kell nekem.

Ha megtaláltuk egymást, akkor minden bizonnyal gyorsabban fog lépni az ügy érdekében, hogy együtt legyünk.

Valószínűleg van indoka, hogy miért lakik otthon.

És aki 30 évesen még nem jutott el az önálló életre, nem jelenti azt, hogy nem alkalmas rá.

Az is lehet hogy valamivel később jut el odáig, mert eddig nem volt indokolt.

Miért kell óramű pontosságra mérni egy ember életét?

Az a baja sok nőnek, hogy bele van ragadva az anyagba. 24L

2016. szept. 10. 16:50
 23/35 anonim ***** válasza:
77%

"Azért, mert egy anyagias ri_banc. A mai világban sok férfinak csak 45-50 éves korára lesz annyi pénze, hogy ki tudja fizetni a kauciót egy albihoz, nem születik mindenki milliomosnak."

Ez így nem igaz... gondolj bele, hogy egy gyerekvállalás mennyi pénz... és akkor utána a nő még ki is esik a munkából hosszú időre... Akinek nincs annyi pénze, olyan munkahelye, amiből ki tudna fizetni kauciót egy albihoz 30 éves korára, az ne nagyon akarjon csajt, mert a nők legtöbbje ilyenkor már családalapításon gondolkodik, és nem elégszik meg egy életképtelen emberrel.

Az más, mikor azért van otthon a gyerek, mert ő mondjuk az fenntartó a családban, vagy beteg apuka/anyuka vagy mindkettő.

Én nő vagyok, itthon lakom, de nálunk például az egyik szülőm nem önellátó, és a másik sem fiatal már, ezért vagyok otthon, pedig van saját lakásom. Mielőtt még nem voltak ilyenek a szüleim itthon is és külföldön is éltem egyedül, szóval nem arról van szó, h életképtelen vagyok, hanem csak egyszerűen arról, hogy így hozta a szükség.

Csak azt várom el a pasastól, ami nekem is van. Legyen fizetőképes és legyen már tapasztalata különélésben, vagy legyen saját lakása, vagy éljen albérletben.

2016. szept. 10. 16:58
 24/35 anonim ***** válasza:
36%
Miért olyan elfogadhatatlan feltétel, ha egy férfi elvárja hogy egy 30 éves nőtől legalább el tudja tartani magát, tehát dolgozzon,ne hanyagolja el magát. :-)
2016. szept. 10. 17:01
 25/35 anonim ***** válasza:
21%
Miért olyan elfogadhatatlan feltétel, ha ezt most nem értettem?
2016. szept. 10. 17:05
 26/35 anonim ***** válasza:
Azzal mondjuk egyetértek, hogy aki annyira nehéz anyagi helyzetben van, hogy alap dolgokra elúszik a havi bevétel, az ne nagyon tervezzen családot, jó, lehet segélyeket igényelni, de az mégsem ugyanolyan, mint hogyha valaki képes a párjával közösen megteremteni a gyerekneveléshez szükséges anyagiakat. Azért én hallom kisgyerekes ismerősöktől, mi mennyibe kerül nekik, és úgy, hogy nem élnek nagy lábon, ráadásul apám egyik nővére azért halt meg csecsemőként, mert a háborús években annyira elszegényedett a család, hogy éheztek (alapból inkább a dolgozó középréteghez tartoztak a háború előtt). Azért aki gyereket tervez, az arra is gondoljon, hogy miből fogja eltartani, felnevelni, etetni, ruházni, mosdatni...
2016. szept. 10. 17:18
 27/35 anonim ***** válasza:
16%
23-as látja tökéletesen !
2016. szept. 10. 18:40
 28/35 anonim ***** válasza:
72%
Nőként 30-31 éves korom között kb. félúton meglett a saját lakásom, kb. 10 évig gyűjtöttem rá a pénzt, a lakáskasszát én vittem végig egyedül, a szüleim mindaddig nem bíztak ebben a megtakarítási formában, amíg nem látták, hogy nekem ez bejött (az öcsémnek már ők kezdtek el félretenni ebben a formában, de az én tapasztalataim után, így öcsémnek ennyivel már könnyebb lesz, kitapostam neki az utat...). Egyesek miért feltételezik, hogy egy 30-as nő úgy várja el az önállóságra való igényt egy hasonló korú férfitól, hogy ő maga nem önálló?
2016. szept. 10. 18:40
 29/35 anonim ***** válasza:
61%

Nőként én nem értem, miért kéne bárkinek is tök magányosan laknia. Ha jól megvan a szüleivel, ÉLETKÉPES, nem anyuci pici fia, és dolgozik, nem 30 évesen is eltartatja magát, akkor szerintem sokkal értelmesebb választás otthon lakni, és spórolni, hogy majd a párjával össze tudjanak költözni, ha eljön az ideje.

Sose értettem, mire jó tök egyedül lakni, szerintem marha depresszív lehet.

2016. szept. 10. 19:46
 30/35 anonim ***** válasza:
62%
Én élvezem, hogy a szüleimtől külön élek, DE én nem jöttem ki velük jól, érdekes módon azóta javult velük a kapcsolatom, amióta külön költöztem, és elfogadták végre, hogy komolyan is gondolom. Hát, ez időbe telt, de legalább most már béke van. Nem költöznék vissza hozzájuk.
2016. szept. 10. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!