Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kb így vagy ehhez hasonlóan néz ki egy pasas, akkor miért nézi levegőnek a nők 90%-a a nem ilyen külsejű egyént, akkor is, ha ezermester, rendes, káros szenvedélyektől mentes?

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 21:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

#5 Akkor minek mentél hozzá? :)

#12 Ez azért elég durva általánosítás.

2016. szept. 10. 05:42
 22/32 anonim ***** válasza:
#19 ebből a csávóból kb semmi nem látszik.
2016. szept. 10. 06:52
 23/32 anonim ***** válasza:
#20 nem hiszem hogy a bölcsisek jó néven vennek. Valószínűleg felhorkannának, hogy mégis mi ez a szar? :)
2016. szept. 10. 08:30
 24/32 anonim ***** válasza:

19. Ebből a csávóból a lényeg nem látszik. Maga a csávó :D Tele vannak a társkeresők is ilyenekkel. :D

Ez a Tatum gyerek meg nekem soha nem tetszett (bár színészként nem rossz). Nekem olyan átlag kategória, ezeregy ilyen pali rohangál az utcán. Tökmindegy, h van nyakkendője, vagy nincs.

Az pedig, hogy valaki "rendes, káros szenvedélyektől mentes" alapkövetelmény. Ezermestert meg csak azért nem akarok magam mellé, mert mellé rendes és káros szenvedélyektől mentes. Össze tudok rakni egy szekrényt és ki tudok festeni.

Hasonló esetben az Neked elég lenne egy nőnél, ha azt mondaná, hogy "Jól tudok főzni, aranyos vagyok és káros szenvedélyektől mentes?"

2016. szept. 10. 08:30
 25/32 anonim ***** válasza:
Tele van a társkereső ilyenekkel? :D
2016. szept. 10. 08:56
 26/32 anonim ***** válasza:
Igen. Ilyenekkel. Úgy vannak lefényképezve, hogy ülnek a kocsiban, szemüvegben, és semmi sem látszik belőlük. Nagyon idegesítő.
2016. szept. 10. 09:48
 27/32 anonim ***** válasza:

Ő egy színész. Modellként kezdte, ott kimagasló eredményeket ért el (a világ legjobb férfi modellje díj), majd felfigyeltek rá a filmiparnál, és színész lett.

[link]

2016. szept. 10. 10:20
 28/32 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik ő sem.
2016. szept. 10. 10:38
 29/32 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már, nektek a Gyk-n senki sem tetszik.
2016. szept. 10. 10:49
 30/32 anonim ***** válasza:
10%
kamuznak itt a nők
2016. szept. 10. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!