Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kb így vagy ehhez hasonlóan néz ki egy pasas, akkor miért nézi levegőnek a nők 90%-a a nem ilyen külsejű egyént, akkor is, ha ezermester, rendes, káros szenvedélyektől mentes?
Hááát nem tudom... Első látásra ritkán derül ki egy férfiról, hogy fél délután alatt kimeszeli a házat csíkmentesen. Channing Tatum viszont elsőre is elég jól néz ki. Lehet, hogy még a polcot is összeszereli nekem.
(Bár én a legtöbb férfimunkát meg tudom csinálni, szóval nekem sehol nem imponál, ha egy férfi meg tudja mondani, mi a különbség a csavarhúzó meg a villáskulcs között.)
Ez így elég igazságtalan. Ha valaki ronda akkor mindegy milyen kvalitásai vannak úgyis a Dzsézön nyer? :D
Bukik a "nem külső alapján" dogma
bár még érthető a kérdés, eléggé igénytelenül van megfogalmazva.
nem minden jóképű férfinek van káros szenvedélye, szemét, és nem ért semmihez. amíg vannak olyanok, akik ezermesterek, rendesek, káros szenvedélyük sincs, és még jól is néznek ki, akkor nem az a logikus, hogy azt választod?
egyébként megszámlálhatatlan nem kb így, vagy ehhez hasonlóan kinéző pasasnak van barátnője, szóval ez egy teljesen értelmetlen kérdés. NEKED nincs barátnőd, ezért kell itt hisztizni?
Channing Tatum szerintem elég megosztó, nekem pl sose jött be, csak olyan 'meeh', húgom meg döglik érte, szóval fene tudja. =D
De egyébként elárulok egy titkot kérdező, az, hogy "rendes" vagy meg "káros szenvedélyektől mentes", az nem plusz pont, hanem az az alap. Itt vergődnek dögivel a "kedves", "normális" pasik, mintha ez valami hihetetlen és rendkívüli erény lenne, pedig a frász. Ez alap, legalábbis egy magára valamit is adó nőnek. Ha te ennél többet nem tudsz villantani, akkor magad is tedd lejjebb a lécet elvárások terén.
Érdekes módon sok szépfiúnak bizony el van nézve, ha szaralak amúgy, mert hát neki szabad.
Minden napra jut minimum 1 ilyen kérdés.
Én a GYK helyében ezeket összegyűjteném, és átraknám egy Dedó nevezetű topikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!