Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel csak védeni akarják az egyes embereket semmi másra nem jó. Kibúvó.
Én sokáig voltam boldogtalan és nem jókedvű , az orrom elcsúfította az egész arcomat, miután 21 évesen megműttettem, és elkezdtem sportolni is, sokkal több nő figyelt fel rám pedig nem voltam kigyúrva, maga az arc maga az , hogy nem voltam már ronda, és a tudat tett boldogabbá, hogy végre tetszem embereknek.
Igen is a külső igen is nagyon nagy mértékben befolyásolja a társkeresést.
"Szingli gén" Tipikus parasztvakító, áltudományos duma. Aki ezt egy percig is beveszi az egy elmeroggyant idióta.
Nem a genetika miatt van egyre több egyedülálló ember, hanem azért mert az emberek egyre kevésbé hajlandóak elfogadni a másik hibáit, hiányosságait, de emellett egyre inkább tökéletesnek gondolják magukat és nem látják saját hibáikat.
Sokkal inkább az "én mindig, egyre jobbat érdemlek" mentalitás miatt van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!