Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csajok miért nincsenek társkeresőn?
Figyelt kérdés
Egész egyszerűen csak rondák és átlagosak vannak. A max ami a magyar társkeresőkön fent van nőből az 10/6-7.
Aki tényleg jó nő, az mind kamu profil, a hülye trollok vadásszák a lájkokat kamu profiloknak..
2016. szept. 9. 17:46
1/13 Dreamer88 válasza:
Mert az igazan fullos nonek nem kell pasit keresnie.
Megtalaljak azok maguktol is.
2/13 anonim válasza:
A jó csajoknak nincs szükségük arra,hogy neten ismerkedjenek, nekik megy személyesen.
3/13 anonim válasza:
Amit mások is írtak, hogy lányok közül csak azok keresnek neten társat, akik nem néznek ki jól, vagy aki meg jobban néz ki, az meg csak egoboost miatt van fent.
4/13 anonim válasza:
Társkeresőn mindkét nemből azok vannak, akiknek élőben valamiért nem megy az ismerkedés (kissé kattosak, csúnyák, antiszociálisak, elkeseredettek, vagy karrieristák, ezért nincs idejük élőben ismerkedni).
5/13 Titusztitusz válasza:
Na mer aztán a való életben tán annyi jó nő mászkál mindenfelé...Tegnap egy fél napon keresztül jártam hivatalos ügyek kapcsán egy közepes méretü városka utcáit,de ha láttam 2 olyan nőt az utcán szembejönni,akit szívesen megizéltem volna,már sokat is mondtam...Bődületesen rondák,leharcoltak,és magukra igénytelenek ezek a mai nők,úgy nagy átlagban...És gondolom a társkeresőkön sem másabbak akkor...
6/13 anonim válasza:
Érdekes. Én simán találok olyan nőt társkeresőn, aki instant kangörcsöt okoz.
7/13 anonim válasza:
Én tinderre regisztráltam egyszer,poénból,mindenkivel matchem volt :D Ha egyszer nem szorulok rá a társkeresőzésre,akkor nem fogom használni,sokkal jobb személyesen ismerkedni,mondjuk buliban vagy edzőteremben,vagy akár egyetemen stb.
8/13 anonim válasza:
Mert nekik elég kilépniük az utcára hogy találjanak maguknak pasit.
Aki társkeresőn van, az vagy prasnya, vagy kamuképes troll.
9/13 Titusztitusz válasza:
Szia 7-es...A fenti tapasztalataim lényege egyrészt az volt tegnap,hogy gyakorlatilag EGYETLEN OLYAN NŐT SEM LÁTTAM,amelyiken látszott volna a SPORTOS ÉLETMÓD... Szinte egytöl egyig alaktalan,formátlan, testileg semmi nőt láttam százszámra az utcákon,ormótlan lábakkal,szóra sem érdemes fenekekkel,ráadásul gusztustalan térdnadrágokban,leggingsekben,sehol egy ízléses szoknya,harisnya,magassarku...Szégyenszemre a legjobb nő amit láttam tegnap,egy 25 körüli cigánynő volt...Érdekes módon ez önmagában is helyes volt,már kinézetre alapbol is,ráadásul ízléses frizurával,csinos pólóban,és ráadásul annak rendje-módja szerint szemet vonzó szoknyában-harisnyában...De csuda ízlésesen öltözködve ám...(Nem...Nem prosti volt az illető...A hivatalban várt ő is a sorára...)Még meg is jegyeztem magamban hogy:"A feje tetejére van már állva ez az egész világ...A cigánynők fognak már lassan úgy adni magukra mint régen az úrinők,a magyar nők meg úgy néznek ki egyre inkább,mint régen a koszlott,primitív,igénytelen cigánynők...Hát mi a csuda van ezzel a világgal már"?
10/13 anonim válasza:
Titusztitusz,kritizálni tudsz,de kíváncsi lennék,te mennyire vagy sportos és jólöltözött.
Az pedig,hogy a cigánynők egyre igényesebbek,egy vicc...attól,hogy pont láttál egy normálisat,még többségében igénytelenek és ízléstelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!