Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet olyan lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni, akik sem társkeresőn nincsenek fent, sem bulizni nem járnak gyakran?

Figyelt kérdés
Őket hol lehet megtalálni?
2013. febr. 6. 15:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Apácazárda.
2013. febr. 6. 15:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincsen, de már jó régóta őket keresem. 19/F
 3/15 A kérdező kommentje:
15:38 : Vannak ilyen lányok is, de hogyan lehetne velük kapcsolatba kerülni?
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Zárdában tuti hogy orgiák vannak. Kérlek ne keserítsetek el hogy azok nem élik egymást.
2013. febr. 6. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Otthon.
2013. febr. 6. 15:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Épp ez az, hogy eddig még nem jöttem rá. :( Utcán próbáltam rájuk találni, de mielőtt leszólítottam volna bárkit is, vagy megjelent a barátnő akire várt, vagy felszállt a buszra stb. :(
2013. febr. 6. 15:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha akarnak barátot, akkor minden bizonnyal nem fognak otthon ülni a lakat alatt. Ha meg nem, akkor miért keresnéd őket?
2013. febr. 6. 15:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Csöngess be mindenhova,hátha belebotlassz egybe!De hozzám ne csöngess!:D
2013. febr. 6. 15:49
 9/15 anonim ***** válasza:

én sem vagyok fenn társkeresőn.. oda a ribik járnak

mondjuk bulizni azért járok, csak nem minden egyes hétvégén.

egyébként ha körbenézel mondjuk sulidban, akkor a penészvirág kinézetűek valószínűleg nincsenek fenn társkeresőn és bulizni sem járnak, hacsak nem a 4 fal között ülés annak számít

2013. febr. 6. 16:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok egy bulizós lány és társkereső oldalakra meg végkép nem regisztráltam ! Mindenki szerint igencsak szép vagyok szval nem vagyok egy csúfság akit nem hívnak bulizni. Próbálj meg utcán leszólítani vagy bevásárlóközpontokban keresgélni :)
2013. febr. 6. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!