Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha már szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha már szó szerint elegem van a folyamatos egyedüllétből?

Figyelt kérdés

Ténylegesen nincs senki a láthatáron, egy férfi sem keresi a társaságomat, és nem, nem csak nem veszem észre, vagy egyesek közeledését nem tekintem úgy, tényleg nem szól hozzám senki, nem szólít le senki, stb.

Az internetes keresést inkább szeretném kizárni, sajnos a hallott tapasztalatok alapján inkább a hisztis kisfiú és a pszichopata között mozog a felhozatal, nagyon nagy szerencse kell, hogy valaki ténylegesen értelmes párt találjon így, az én szerencsémet figyelembe véve pedig valószínűleg inkább valami lerázhatatlan zaklatót fognék ki, mint gyermekeim apját...

Gyakorlatilag egész életemben egyedül voltam, NAGYON elegem van jelenleg. Mit kéne tennem?

(Az internetes ismerkedés erre az oldalra is vonatkozik természetesen.)

2016. szept. 9. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az internetes keresést kár teljesen kizárni. Pár levélből úgyis kiderül, ha nem érdemes az illetővel próbálkozni. Még mielőtt találkoznátok, kiderülne sok minden, már ha nem 2 levél után akarnál egyből találkozni.

Elég érdekesen alakult a világ felépítése, interneten kívül senki, az interneten meg hisztisek és pszichopaták... fura.

2016. szept. 9. 19:32
 12/15 mikeXxX ***** válasza:
Nyivákolsz és válogatsz mint ahogy itt sok férfi is mielőtt még pzsichopatáznál engem vagy nőgyűlölőnek állítanál be azt is hozzá teszem az internetes ismerkedés is egy lehetőség amit te ellöksz magadtól így ne csodálkozz ha egyedül vagy! Szerinted egy férfihoz odamegy egy nő ? Na látod mi is megteszünk érte mindent (vagy legalábbis sokan ) .
2016. szept. 10. 01:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Feküdj le velem. :-)
2016. szept. 10. 02:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Gondold végig, hány ember van a neten. Azért nem mindenki olyan, mint amilyennek az egész netes ismerkedést beállítod. Ne felejtsd el, hogy te vagy a nő, te választasz, tehát nem kell attól tartanod, hogy egy hülye fog rádakadni. Ha valakit már sokallsz, simán lerázod és jó napot kívánok.

Nem kell kizárni egy lehetőséget csak azért, mert a szomszédok azt mondták.

Én ha ismerkedek, nyitva gartok minden csatornát, ki tudja hol akadok rá a hőn áhított kedvesre.

2016. szept. 10. 13:07
 15/15 anonim ***** válasza:
ÉN normális srác vagyok, átérzem a félelmedet, régen én is csak a jenőket fogtam ki. Mármint a hülye nőket. Ismerkedjünk!
2016. szept. 10. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!