Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha már szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha már szó szerint elegem van a folyamatos egyedüllétből?

Figyelt kérdés

Ténylegesen nincs senki a láthatáron, egy férfi sem keresi a társaságomat, és nem, nem csak nem veszem észre, vagy egyesek közeledését nem tekintem úgy, tényleg nem szól hozzám senki, nem szólít le senki, stb.

Az internetes keresést inkább szeretném kizárni, sajnos a hallott tapasztalatok alapján inkább a hisztis kisfiú és a pszichopata között mozog a felhozatal, nagyon nagy szerencse kell, hogy valaki ténylegesen értelmes párt találjon így, az én szerencsémet figyelembe véve pedig valószínűleg inkább valami lerázhatatlan zaklatót fognék ki, mint gyermekeim apját...

Gyakorlatilag egész életemben egyedül voltam, NAGYON elegem van jelenleg. Mit kéne tennem?

(Az internetes ismerkedés erre az oldalra is vonatkozik természetesen.)

2016. szept. 9. 15:28
1 2
 1/15 Dreamer88 ***** válasza:

Nem irtad hol laksz, de ha netan Budapesten, tudom ajanlani a rapidrani-t.

Lenyegeben több ferfi es nö talalkozik es ismerkednek szervezett körülmenyek között.

2016. szept. 9. 15:33
 2/15 Dreamer88 ***** válasza:

Nagyon hianyzikaz oldalrol a szerkesztes funkcio :D

Az is egy megoldas, hogy te kezdemenyezel es teszed meg az elsö lepest.

2016. szept. 9. 15:34
 3/15 anonim ***** válasza:

Én szerintem az a probléma egyes nőknél, hogy túl visszafogottak vagytok, vagy félősek.

Ha eljársz különböző helyekre, vagy épp megismerkedsz valakivel, aki tetszik, akkor nem arra kell várni, hogy majd ő leszólít elragad és minden szép lesz. Lehet ha nem adod tudtára a tetszésed, akkor épp azért nem is fog próbálkozni nálad. Egy kapcsolat kétoldalú, nem csak azon múlik, hogy egy férfi mennyire kezdeményez. Vagyis nem azon kéne, ha sikeresebb szeretnél lenni etéren.

2016. szept. 9. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
"Az internetes ismerkedés erre az oldalra is vonatkozik természetesen." Na az ilyen fafejü hozzáállásodon kellene sürgösen változtatnod ha tényleg ismerkedni akarsz.
2016. szept. 9. 15:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Az nem létezik. Vagy olyan ronda vagy mint a halál és nagyon kövér is emellett, vagy baromira magasak az igényeid. Más indok nem létezik arra, hogy egy nő egyedülálló, hacsak nem 40 feletti.
2016. szept. 9. 15:49
 6/15 anonim ***** válasza:
3-asnak igaza van teljes mértékben. Ne csak a sült galambra várj,hanem ha azt szeretnéd hogy leszólítson,kezdeményezzen nálad valaki,akkor legalább mosolyogj rá,legyél a közelében,nézz rá sokat,kérdezz tőle valami ürüggyel akár hülyeséget is... szóval te is tegyél érte valamit,mert ha nem is tud róla,hogy ő bejön neked,akkor honnan kellene mégis tudnia ezt?
2016. szept. 9. 15:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Ismerős a dolog:) Interneten nem, közlekedési eszközön nem utcán nem, kávézóban nem, más szórakozóhelyre nem jársz, stb. Gyakorlatilag sehol sem vagy jelen és nem vesz észre senki, hát ez szomorú.
2016. szept. 9. 15:53
 8/15 anonim ***** válasza:

A hisztis kisfiú és a pszichopata mellé odaraknám az amúgy értelmes és jófej, csak csúnya-csoportot is, ami annyira rossz, hogy náluk még a hisztis kisfiút meg a pszichopatát is szívesebben választják a nők :D

Üdv: egy csoporttag

24/F

2016. szept. 9. 16:05
 9/15 A kérdező kommentje:
Annyit írtam, hogy interneten nem ismerkedem, emellett még kb. 1000 helyen leszólíthatnának, de nem teszik. És igen, járok szórakozóhelyekre.
2016. szept. 9. 17:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem értelek, Kérdező, mi bajod az egyedülléttel?

Énnekem iszonyatosan ritkán volt barátnőm, kénytelen voltam megszokni hogy egyedül vagyok - és működött a dolog!!! Sőt, meg is szerettem az egyedüllétet, hiszed vagy sem.

Nekem a sok jóféle hobbi, és az izgalmas időtöltések segítettek sokat, mellettük eszembe se jut hogy csajok után kujtorogjak. Esetleg még vannak szuper jó játékok is, csak ajánlani tudom őket - Non Human, City of Doom, Tyrian 2000, Illuminátor...egyik jobb mint a másik. Bízz bennem, Kérdező, és próbáld ki őket, NEM fogsz csalódni!!!! :))))))))))))))

2016. szept. 9. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!