Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folyamatos csalódás és padlón...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatos csalódás és padlón vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az utóbbi 3 évbe katasztrofalis a "szerelmi" életem. 2x voltam szerető es 3-4 pasi volt aki szex után le lepett. (Első randnin soha nem

Fekszem le, bár nem tudom a jelentőséget ennek). Tudom hogy én csinálok valamit rosszul mert egymástól függetlenek voltak, máshol ismertem meg őket. Nem ragaszkodom a kapcsolathoz ezek között is elég idő eltelt. Igaz "kirívó" vagyok, de nem üresfejű liba, tehát a focin a főzésig bármiről el tudok beszélgetni. Valahogy mégsem. Teljesen kiégtem, mit tegyek? 26/L

2015. dec. 28. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Jó kérdés. Igazából elég nehéz erre válaszolni mert csak te tudod mi lenne jó neked (egy boldog, hosszú kapcsolaton kívül).

Szerintem a kérdésedre nincs válasz. Mindenkinek vannak hullámvölgyek az életében és egyik tovább tart mint a másik.

2015. dec. 28. 20:16
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Ne legyél többet szerető, kezdetnek. Ne hagyd magad megalázni, ne csak a külsőddel legyél elfoglalva, vedd tudomásul, hogy amilyen látványt nyújtasz, olyan kapcsolatra utazó férfit fogsz bevonzani, tehát a kirívó csaj szerepében tetszelegve nem fog olyan férfi odalépni hozzád, aki már nősülne. Önismeret, esetleg pszichológus segítségét is igénybe vehetnéd, ezt ne vedd bántásnak, csak Magyarországon ér fel egy sértéssel a pszichológus szó kimondása.
2015. dec. 28. 20:17
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A kirívó szó inkább csak azt jelenti, hogy nagyon sokat dolgozom a testemen, teszek érte hogy csinos legyek (bár ugye kinek mi az). Mint írtam ez nem minden imádom a humort nem vagyok pláza cica, es megis. Nem értem :(
2015. dec. 28. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Ez csak a szokásos, kérdés, hogy "én miért nem?"

És a válasz is az rá: a viselkedésed, a kinézeted, a megnyilvánulásaid, ahogy mások látnak.

Sok sok sok zavaró tény lehet amitől csak szexre kellesz.

2015. dec. 28. 20:25
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

engem sem védett meg a visszafogott viselkedés és öltözködés.

hogy kerültél szeretői viszonyba?

2015. dec. 28. 20:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Talán mar bele mentem mindenbe egy kis bolodgsagert cserébe. A nos pasik azt mondjak amit hallani akarok :(
2015. dec. 28. 20:29
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Mennyi idő után feküdtél le azzal a 3-4 pasival?

Ha egy nő tényleg hosszútávú kapcsolatot szeretne, és nem akar 1 éjszakásokba belebonyolódni, akkor vissza tudja utasítani azokat, hisz fel lehet ismerni, hogy egy pasi csak 1 éjszakát akar, vagy éveket veled. Mindenhez 2 ember kell. Szerető sem úgy voltál gondolom, hogy nem tudtál róla, hogy csak másodlagos vagy a férfi életében.

Nyilván nem támadásból írom ezt, de ennyiszer nem lehet ugyanabba a sz*rba lépni.

2015. dec. 28. 20:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Márpedig más nincs.

A külsőd, az öltözködésed és a viselkedésed, a beszéded ennyi.

Ezeket még bőven ki lehetne fejteni de nincs más ami miatt csak egy testet látnának benned.

Nam tudjuk, hogy viselkedsz mások társaságában, hogy nézel ki, hogy öltözködsz, hogy beszélsz, hogy nézel másokra, hogy hol ismerkedsz és hogyan.

2015. dec. 28. 20:36
 9/16 anonim ***** válasza:
32%
Nem akarlak megbántani, de a vesédig látok kérdező. És komoly gondok vannak veled. :S
2015. dec. 28. 20:36
 10/16 anonim ***** válasza:

Talán mert hasonló típusú volt a célközönséged. Ott volt egy eredmény. Ez nem tetszett.

Talán ideje lenne más fiúkákat kipróbálni. :)

23/F

2015. dec. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!