Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódás után újrakezdeni?
Volt egy 1éves kapcsolatom, ami lelkileg, érzelmileg összetört. Kihasznált, az önbizalmam is oda lett, mint akinek letörték a szarvát, a sérelmek, miegymás meg ami ezzel jár.
2 hónapja lett vége, kezdem vmelyest feldolgozni.
De az ismerkedés ami eddig olyan pofon egyszerű és laza volt számomra, ... most némi félelemmel párosul. :/
Ha vki kedves hozzám, ... eszembe jut hogy jah, emez is az volt, és rossz érzés fog el.
Vagy 1-2 szófordulat, hogy nah ezt Ő is mondta.
A flörtölés is úgy ahogy megy, de ha a másik már találkozni akar, ... akkkor már hátrálok, hogy én nem akarok! Érzem hogy nem teljesen természetesen viselkedek.
Én most nem mindenáron akarok egy másik kapcsolatot, nem akarom beleerőltetni sem magam semmibe.. de ha szimpatikus a pasi akkor mért ne ismerkedjünk?! De mégsem megy! :/ ... sem egy komoly kapcsolat, sem egy kaland nem csábít! Mintha minden ilyen érzés kitörlődött volna belőlem, hogy én bárki iránt is vonzódjak/szeressek :/
KEdves vagyok az emberekhez/pasikhoz, de ha azt érzem hogy akar tőlem vmit, ... olyan leszek mint a gömbhal, ... és a stílusom is megváltozik. Gondolom védekező mechanizmus.
Tudom hogy félsz van bennem, .. de hogy győzhetném le?
Vagy ez majd idővel enyhül és elmúlik?
30/n
Totál úgy érzem hogy a többi pasival akarok úgy viselkedni ahogy emezzel kellett volna!NEm szándékosan!
És tisztában vagyok vele, hogy a többi pasi nem tehet erről és meg sem érdemelnék!
Egyrészt elmúlik, de akkor viszont neked tenned kell érte és olyan dolgokat csinálj, ami jobb kedvre derít. Nekem egy olyan kapcsolatom ért véget kb. másfél éve, hogy 4 hónapig azt hittem belepusztulok és nem is tudtam ismerkedni. Akkor ismerkedj csak, ha túl vagy rajta.Egyszer randiztam egy olyan lánnyal, akinek volt pasija ugyan, de nem volt jó vele és keresett mást. Aztán a végén kiderült számomra, hogy még mindig a pasiját szereti. Semmi gond, de azért ez nem fair a másikkal szemben.
Természetes a viselkedésed amúgy, csak még adj magadnak időt, foglald el magad.
El fog múlni, csak ne görcsölj rá, és ne dugd homokba a fejed.
4 hónapja szakított velem barátnőm, ő is ilyen sajnos. Hozzáteszem hogy, 7 évig egyedül volt, párt se keresett magának, nem ismerkedett. Zárkózott lett.
7 hónapig voltunk együtt. Mindketten hibáztunk. Én nagyon kötődtem, ragaszkodtam hozzá, minden szabad időmet vele töltöttem. Ő pedig nem mondta nekem hogy, sok vagyok neki, és fél kötődni, fél szeretni (pedig nagyon tud) fél boldognak lenni. A munkába menekült régen. Úgy szakított velem, hogy nem is indokolta meg. Borzasztó érzés. Sajnos még makacs is nagyon, ez a szakítást követően, meg is mutatkozott/mutatkozik rajta. Barátnője sincs, akivel ezt a problémát ki tudná beszélni. Végtelen türelmes voltam vele, de ő nem hagyja magát, ebből a lelki teher alól kihúzni, és nem is akarja.
Légy erős, és ne a múltba tekints vissza. Az már lezárult. Én is ilyen voltam, felismertem magamban, akartam tenni ellene, és sikerült kilépnem a nyomás alól. Sokkal jobban és boldogabbnak érzem magam.
Masterthief:
Mintha csak a saját esetemet olvastam volna vissza. Ugyanígy, ilyen körülmények között szakított velem is anno a barátnőm, maximálisan szerelmes voltam, mindent megtettem érte, aztán egyszer csak kidobott.Az emberek többsége nem értékeli és nem tudja befogadni, ha szeretik, ha megbecsülik. Amíg érdek van a kapcsolat mögött, addig jó vagy. Nekem is kilátástalan volt minden, én olvasásba menekültem, sokat segített még a csajozásban is. Sok energia összeszedni magad, de megéri, már a gondolkodàsmódom is más,nem vagyok annyira görcsös.
Ypszilon1980
Ő is szerelmes volt belém. Kimutatta, érezhetőleg, láthatólag. Csak nem teljesen tudott megnyílni. Bár a makacssága erőt vett rajta és le is tagadta hogy szeretett stb. Nagyon hozzászokott az egyedülléthez, fél feladni a függetlenséget. Az előző, első kapcsolatából gyerek is van. 10 éves. Apjaként fogadott el. Sajnos ha ezen a természetén, lelki dolgain nem változtat, sosem lesz egészséges, normális párkapcsolata. Magányosan, boldogtalanul fog megöregedni.
Masterthief:
Nálunk a lánynak két gyereke volt. Apjuk helyett én vettem ajándékot nekik, szerettek is, a lányt is szerettem,ő is szeretett, elfogadtam a helyzetet, mit akar még? Ma már a legtöbb esetben a szeretet nem számít,csak ha érdek is van mellette.
De hogy a kérdezőnek is vàlaszoljak, van kiút, csak sok idő egy ilyen kapcsolat után, hogy rájöjj min kell vàltoztatni ahhoz, hogy visszanyerd magad és újra tudj nyitni. Azt tapasztalatból tudom, hogy addig ismerkedni tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!