Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan tudta túltenni magát egy szerelmi csalódáson?

Figyelt kérdés

Fontos...nem tudok továbblépni. Még mindig nagyon kötődöm hozzá, fáj az emléke is. Kerülöm azokat a helyeket, ahol együtt töltöttünk időt, a zongorázást, a zenét...mindent, ami rá emlékeztet. Megpróbáltam már nem elfutni, de még jobban fájt.

Kinek hogy sikerült (ha sikerült)?

2015. aug. 31. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokat segített a Tyrian 2000. Nemcsak hogy rohadt jó kis game, de tényleg nagyban elvonta a figyelmem, és fényévekkel jobban éreztem magam tőle. Neked is erősen javaslom :)
2015. aug. 31. 18:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Már sokat játszottam netes játékokat. Tavaly egész nyáron. Utána sorozatoztam...majd kezdtem új hobbykba. Semmi sem segített...
2015. aug. 31. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Nézz szembe a félelmekkel, sokkal jobb, valamint keresd az emberek társaságát, kimondottan előnyös, hogyha esetleg találsz valakit aki meg tetszik. (és könyörgöm ne jöjjön a hiszti hogy neked soha többé más nem kell, mert 15 évig voltunk házasok a férjemmel, én nagyon szerettem őt végig, és még én hevertem romokban amiatt, hogy megcsalt 2 éven kersztül és ma már van egy szerető élettársam, aki ezerszebb jobb apja a gyerekeimnek is)
2015. aug. 31. 18:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez nem netes játék. Neten nem is lehet játszani. Rengeteg helyszíne van, és van egy nagyon faja, kihívó nehézsége is. Ha beletanulsz, nagyon is fogod élvezni, és tényleg sokat használ ám:)
2015. aug. 31. 18:29
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem fogok hisztizni, azt már tiniként kinőttem :) Csak van, ami enyhén fogalmazva rosszul esik, még akkor is ha nem akarom.

Köszönöm a tanácsokat! Igazán sajnálom, hogy úgy alakult, #3-as! Ezeken mindig meglepődök, mert valahogy nekem az lenne "igazságos", ha pont annyira szeretnének minket, mint amennyire mi őket. De ez sajnos nem így van :(

2015. aug. 31. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Futottam két Margit kört, bedobtam pár felest a haverokkal, aludtam egy jót és másnap már kutya bajom se volt.
2015. aug. 31. 18:56
 7/12 A kérdező kommentje:

,,Futottam két Margit kört, bedobtam pár felest a haverokkal, aludtam egy jót és másnap már kutya bajom se volt."

Örülök, hogy ilyen könnyen ment. (Bár könnyen el tudom képzelni, hogy talán, esetlen nem volt annyira komoly.) De én nagyon érzékeny vagyok, kb mint Piton professzor a Harry Potterből...

2015. aug. 31. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Van a lányoknak egy olyan típusa, akik nagyon szeretik, ha sokan körüludvarolják őket. Kell az egójuknak, hízeleg nekik. Ezen azt hiszem, érdemes elgondolkodni. Nem kellesz neki eléggé, de jól esik az önbizalmának az az "x+1.". Lehet, hogy nem ez áll fenn, nem tudom. Menj ki a szabadba, ne gyk-zz, szívj friss levegőt, olvass.
2015. aug. 31. 19:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2015. aug. 31. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy csak ezzel vagy elfoglalva. Nincs semmi más dolgod, se munka se tanulás? Se barátok, se család se semmi? Csak erre van időd?

Ez már hiszti de tényleg az, már elnézést.

2015. aug. 31. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!