Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folyamatos csalódás és padlón...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatos csalódás és padlón vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az utóbbi 3 évbe katasztrofalis a "szerelmi" életem. 2x voltam szerető es 3-4 pasi volt aki szex után le lepett. (Első randnin soha nem

Fekszem le, bár nem tudom a jelentőséget ennek). Tudom hogy én csinálok valamit rosszul mert egymástól függetlenek voltak, máshol ismertem meg őket. Nem ragaszkodom a kapcsolathoz ezek között is elég idő eltelt. Igaz "kirívó" vagyok, de nem üresfejű liba, tehát a focin a főzésig bármiről el tudok beszélgetni. Valahogy mégsem. Teljesen kiégtem, mit tegyek? 26/L

2015. dec. 28. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Mert csak azokat veszed emberszámba, akik meg akarnak dugni téged.
2015. dec. 28. 21:11
 12/16 omba ***** válasza:

3 év alatt 6 pasi.. nekem kicsit soknak tűnik, mármint, hogy túl gyors.

Az hogy nem egy helyről ismerted meg őket még nem zárja ki, hogy egyféle puncivadászok voltak.

ne hibáztasd magad, amit leírtál, az tök szimpatikus, csak ismerd ki jobban a következő delikvenst.

2015. dec. 28. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Na szóval, hogy mi lehet a gond.

Az egy dolog, hogy az első randin nem fekszel le a férfiakkal, de lehet, hogy a másdikon, harmadikon, negyediken igen. És mint tudjuk, ha már megkaptak, miért is érdekelnéd őket továbbra is. A nagyobb probléma az lehet, azt érzem, hogy a testeddel akarod megfogni a férfiakat. Alapvetően ez nem rossz, mert a jó szex kell és nélküle nem sokat ér egy kapcsolat, de legyen ezenkívül más értéked, adu-ászod is. Eleve miért voltál szerető? Nem tudtál róla, hogy az vagy, mert átvert, vagy mert tudtad, mégis vállaltad a szerepet? Ha utóbbi, akkor nagy gáz van benned, és igazolja azt, amit fentebb írtam. Ráadásul kirívó vagy. De mivel rívsz ki? Hangoskodsz, hadonászol, kelleted magad? A kirívó nőkről mi értelmes férfiak, -vagy kevésbé értelmes férfiak is- olyan véleménnyel vagyunk, hogy könnyű nőcske lehetsz, ha fel akarod mindenáron hívni a figyelmet magadra. Ezen változtass kicsit! Illetve, hogy a jellemedbe habarodjanak bele a férfiak. Nem kell ehhez miniszoknya, meg térdig érő dekoltázsú felsőrész. A rejtett nőiesség sokkal izgalmasabb. Az pozitívum, hogy mindenről lehet veled beszélni. :)

2015. dec. 28. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Én írtam neked levelet remélem válaszolsz. Tudod sok férfi csak a szexre megy... és kihasználják ha ilyen lányt lelnek. Mondjuk én amikor egy lánynak 3 hónap után sem hoztam fel a témát ott csesztem el nem rég... mert rám fogta hogy csak barátkozni akarok és hogy neki az nem pálya. Szóval az a baj ember függő minden,
2015. dec. 28. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem pontosan az a gond veled, hogy ennyire vágysz valakire.

Ezt a tulajdonságodat simán megérzik azok a pasik akik csak ki akarnak használni.

Legyél kicsit határozottabb, ne nyílj meg rögtön és bízz meg nehezebben a másikban. :)

Egy időben én is hasonló pasikat fogtam ki és utólag visszanézve már értem miért az olyanok találtak meg.

Csak egy példa:

Amikor az illető azt mondta csak szerda délután ér rá, majdnem minden követ megmozgattam, hogy akkor tudjunk találkozni. Mert ő akkor ért rá.

De mi lett volna ha én azt mondom, hogy nekem csak a kedd jó?

Remélem érted. :)

Persze utána találkoztam egy olyannal akit tényleg érdekeltem. Elhívott valahova, én pedig sajnos nem értem rá. De nem volt semmi gond, megértette és próbált alkalmazkodni.

2015. dec. 28. 21:54
 16/16 anonim ***** válasza:
11-esnek van igaza
2015. dec. 29. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!