Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jó döntés őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó döntés őszintén elmondani valakinek az érzéseinket?

Figyelt kérdés
Csak amiatt félek, mert valószínűleg nem viszonzott, de nem is ez a gond, hanem nem akarom, hogy hülyének nézzen a pasi.
2016. szept. 8. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Csak azért nem mondd el, hogy hátha emiatt felfigyel rád, vagy esetleg kezdeményezne nálad. Csak kiszolgáltatod magad érzelmileg, és esetleg bolondot csinálsz magadból. AZ ilyesmi ritkán sül el jól...
2016. szept. 8. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon általános kérdés.

Nincs két egyforma ember, ezáltal két egyforma eset sem.

Ha kicsit konkrétizálnád, még az is kevés lenne, viszont

nem gondolnám, hogy le szeretnéd írni a teljes története-

det vadidegeneknek.

Látatlanban annyit, hogy ha nem próbálod meg, nem tudha-

tod a végeredményt, de ha megpróbálod, bárhogy is sike-

rüljön, legalább megtudod, amit akartál :)

2016. szept. 8. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ mióta ismered, olyan típus-e aki visszaél mások bizalmával, vagy sem. Tudnod kéne milyen szinten viszonyul hozzád. Ha nem ismered jól, vagy nem bízol benne, csak mert tetszik ne mondd el. Mindig az a kiszolgáltatott, aki nyílt kártyákkal játszik és sebezhető, főleg ha a másiknak nincsenek érzelmei az irányába, szerinted nem viszonozza. Hacsak nem régi barát ne mondd inkább el.
2016. szept. 8. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Rossz ötlet. Általában az ilyen mindig rosszul végződik. Csak akkor szabad őszintén kiönteni a szívünket ha van a másik fél felé egy bizalmi kapcsolat. Máskülönben nem. Letámadni valakit az érzéseinkkel? - Felejtős.
2016. szept. 8. 22:28
 5/9 A kérdező kommentje:
A bizalom megvan, régóta ismerem, és sokat beszélünk.
2016. szept. 8. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs semmi értelme.
2016. szept. 8. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Csatlakozom a visszafogók táborához mivel én nem egyszer jártam rosszul pontosan ez miatt!

23/F

2016. szept. 8. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem akarlak a válaszommal befolyásolni, de én eddig ezzel csak pórul jártam.

Már kezdem átérezni a pasik helyzetét, nehézségét!

Egy próbát megér. Lehet, hogy nálad pont jól fog elsülni.

Viszont, ne engedd, hogy az itteni emberek tapasztalata befolyásoljon. Nekem mindenki azt mondta, hogy ne mondjam el a pasinak mit érzek iránta.

Elmondtam nem jött be. De legalább nincs bennem a "mi lett volna, ha...?" érzés.

Lehet továbblépnem, ennyi. :)

Szóval ne félj. Ez az egy életünk van és ne érdekeljen, hogy ki néz hülyének vagy ki mit gondol rólad.

2016. szept. 9. 00:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csináltam ilyet 2x, nagyon szánalmasan éreztem magam utána. Mert az is voltam.
2016. szept. 9. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!