Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól leplezni az érzéseinket testbeszéddel?
Van néhàny testbeszéd,ami arra utal,h nem mutatsz érdeklődést a màsik fél irànt,de nem fogom leìrni,mert a tekinteted mindent elàrul.
Azon meg csak a napszemcsi segìt,de akkor màr inkàbb az 1-es Vàlaszolò.tanàcsàt fogadd meg. Ami megjegyzem, szakadàs.
Az a lényege, hogy szinte sehogy! Ha valaki ért hozzá akkor pláne. Hosszas gyakorlás után talán(!) sikerülhet.
Amugy nem értem miért akarsz hazudni!?
Mivel rettenetesen sok a tévhit két módszert kapásból mutatok, sokaknak okulásképpen. Megjegyezve azt hogy ezeket a trükköket számos ember amúgy is csinálja.
Az első : Érzelmi emlékezet segítségével. Egy olyan emléket felidézve, amely egy adott érzelemmel jár. Néhány embernek megy például közvetlen az érzelem kinesztetikus felidézése. Minél inkább olyan vagy hogy nagyon látszanak rajtad az érzéseid, annál inkább meg fognak jelenni az elterelő érzelmek ezzel a trükkel. Azaz hagyod hogy egy másik érzelem teljesen betöltsön és a mikro gesztusaid lazán meg fogják azt jeleníteni.
A másik módszer a visszacsatolás.
Itt megint azt használjuk ki, hogy az érzelmeink és a testbeszédünk között van egyfajta közvetlen csatorna és ezen a csatornán egyébként vissza csatolás működik. Azaz ha felveszel egy magabiztos testtartást, az vissza fog hatni az érzelmi állapotodra.
Azonban …..
Felnőtt párkapcsolatok > Társkeresési problémák a topik ahová igazából írtál.
Nézd semmi értelme az érzelmeid leplezésének, kivéve ha annyira gátlásos vagy hogy megbénít akkor segíthet ez a módszer. Ám ha tetszik valaki és azt elrejted, ha fiú vagy amolyan rendes pasi prezentációt folytatva, annak az eredménye a barát zóna lesz.
Ha pedig lány vagy és úgy rejted el, hogy tetszik valaki, akkor annak az az eredménye, ha egy picit gátlásosabb a srác nem mer próbálkozni.
Normál esetben a fiú ad valami jelet, a lány egy jellel válaszol és folytatódnak az események. Manapság viszont az történik, hogy még a jelek leadása előtt, mindkét fél ki akarja nyomozni az esélyeit. Azzal az elképesztő tévhittel, hogy a testbeszéd őszinte.
- Hát nem az.
Ha pasi vagy ráadásul, a lánynak az összképhez hozzátartozik az, hogy például hogyan udvarolsz mennyire vagy magabiztos, stb.
Sok lánynak pont az a problémája, hogy egy bizonyos fajta típus mer hozzá oda menni és momentán ezért ez a választék. Hiába kesergünk mint pasik, én is ilyen voltam én is keseregtem, hogy bezzeg a hülyék meg az ilyen olyan Macsó Misi kell. Ha egyszer mi elrejtettük hogy mint nő tetszik a nő és úgy viselkedtünk mint valami szamaritánus barátnő.
Mondván majd a pozitív tulajdonságainkba bele szeret ha azt igényli. Aha csak így is úgy is megkapja, tőlünk. Sok srác ezt nem érti, ha megmasszírozod a kis lábikóját meg hátikóját, meg odaugrasz kinyitni az ajtót, meg kikapod a kezéből a bevásárló szatyrot. –Mert Macsó Mihály ezt nem teszi. Akkor így is úgy is megkapja tőled amit Macsó Misitől nem és még, lelkiismeret furdalása sincs hiszen te nem próbálkozol, te csak egy barát vagy. Mire meg próbálkozol van barátja akit szeret. – Semmi értelme elrejteni, hogy tetszik és szép lassan rendes pasi prezentálni.
Ha meg lány vagy akkor jelzem a pasik nem annyira jók a jelek megfejtésében.
Amikor te azt hiszed, hogy na most aztán eléggé hülyét csináltál magadból az egyértelmű jelek adásával, akkor tud. Hogy sok pasi azt se veszi észre ha fejbe vágod egy vedd már észre hogy tetszel te bamba feliratú táblával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!