Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért távolodnak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért távolodnak a férfiak, ha kimutatjuk érzéseinket?

Figyelt kérdés

Miért félnek a férfiak attól, ha a párjuk kimutatják az érzéseiket? Sajnos sokszor kerültem ilyen szituációba. A férfiak az első két hétben nyomultak, komoly kapcsolatot ígérnek, előadják a jófiút - és mikor már bennem is kialakult a kötődés, távolodni kezdenek. Tudom - a vadászösztön lanyhult - de egyszerűen nem értem. Mért félnek az emberek attól, hogy szeretik őket? Miért a rideg, érzéketlen nőket bálványozzák? Megfigyeltem - ha én is távolodok, akkor megint elkezdenek nyomulni. Ha meg kimutatom, hogy szeretem - akkor visszavonulót fújnak.

Utálom a manipulálást, a női praktikákat, szeretem magamat adni - egy érzelmes, szeretni tudó nőt. De úgy látom, a mai világban ez nem kell.

28/N

2014. febr. 6. 13:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Na igen lányok,fussatok csak az ilyen férfiak után... Akik nem "menekülnének" az érzéseitektől,azokat meg hagyjátok egyedül megdögleni.. :chh

Nincs igazság ezen a világon :D

2014. febr. 6. 13:45
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Én az ellenkezőjét tapasztalom, ha én mutatom ki az érzelmeimet, a csaj veszti el az érdeklődését irántam. Amíg, nem mondom ki, hogy szeretem, addig érdekes vagyok, neki, amint bevallom, rámun, mert hallotta, amit hallani akart.
2014. febr. 6. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem távolodnak a férfiak ilyen esetben, ez hülyeség. Az egészséges érzelemnyilvánítás jó dolog.

Attól persze menekülünk ha 2 hét után elkezded sorolni, hogy hívják majd a kis prüntyőkéket, akiket együtt csináltok minél hamarabb, de már az esküvő után.

2014. febr. 6. 13:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos jól mondja az első, kérdező, tényleg a nem működő projekt után futsz. Sajnos a nők nagy többsége így van bekötve, utána meg jön a sírás.
2014. febr. 6. 13:47
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy amit te kötődésnek, és érzelem kimutatásnak hiszel/nevezel az számukra már "túl sok"? Előfordul, hogy a nő ragaszkodása szinte megfojtja a férfit, valami olyami módon mint a férfi féltékenysége szokta elszivni a nő levegőjét. (azért ezt hozom példának, mert pasikra inkább a féltékenységi roham a jellemző)

Másrészt a pasik értik/érzik az udvarlást, és "nyomulást", de nem tudnak mit kezdeni

a "befogadással". Blokkoló hatású rá, ha a női érzéseket kell kezelni. Tipikusan a siró nők feletti töketlenkedés, amit le tudunk művelni :)

2014. febr. 6. 13:49
 6/18 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, egészségesen nyilvánítom ki a szeretetem. Nem küldök napi húsz SMS-t, általában megvárom, hogy a barátom ír rám. Férjhez menni nem szeretnék, gyerekem már van, nem is szeretnék többet. Csak, mikor levelet írok, időnként odaírom" Hiányzol", vagy "Sokat jelentesz nekem". Ha együtt vagyunk, szeretek hozzábújni. Nagyjából ennyi - de sajnos úgy látom, egyeseknek ez is "sok". Már ez a harmadik ilyen jellegű kapcsolatom, mikor a kezdeti hév után szabadulni akarnak tőlem. :( Hol vannak azok a férfiak , akik szeretik, ha szeretik őket? Én nem nagyon találkoztam ilyennel.
2014. febr. 6. 13:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ott van, amit Dowd is ír... max respect! :)

Másrészt: amíg csak bálványozol valakit, felruházod földöntúli tulajdonságokkal, és tiporsz érte... megkapod, és akkor két variáció van:

1. Kiderül, ő álmaid nője/férfija, és kölcsönösen dúl a love.

2. Kiderül, hogy mégse olyan Isten/Istennő, mint amilyennek hitted, és hiába szeret a másik fél, te már nem azt látod benne, mint egykoron.

2014. febr. 6. 13:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok ilyen van, nekem kb 4-5 ilyen pasim volt, a frjem szerencsére nem ilyen, 6 éve avgyunk együtt 3 éve vagyunk házasok, de nála még sosem volt megingás érzelmileg. Valószinüleg nem te rontod el a dolgokat hanem ilyen pasikat fogsz ki ahogy én régen. Kívánom hogy hamarosan te is megtaláld azt az embert aki nem ilyen.
2014. febr. 6. 13:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért van, mert az ilyen pasiknak inkább csak "arra" kell a nő. De amúgy érdekes, amit írsz, mert szerintem sok pasi szeretné, ha szeretnék őt, mint pl. én is, dehát az élet sajnos nem ilyen egyszerű... Ha engem szeretne így egy nő, akkor eszembe nem jutna eltávolodni tőle, sőt még jobban ragaszkodnék hozzá utána.
2014. febr. 6. 14:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánosíts, mert én például azt nem bírom, ha egy nő "jégcsap".

Szerintem csak rossz körökben mozogsz. :)

2014. febr. 6. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!