Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért távolodnak a férfiak, ha kimutatjuk érzéseinket?
Miért félnek a férfiak attól, ha a párjuk kimutatják az érzéseiket? Sajnos sokszor kerültem ilyen szituációba. A férfiak az első két hétben nyomultak, komoly kapcsolatot ígérnek, előadják a jófiút - és mikor már bennem is kialakult a kötődés, távolodni kezdenek. Tudom - a vadászösztön lanyhult - de egyszerűen nem értem. Mért félnek az emberek attól, hogy szeretik őket? Miért a rideg, érzéketlen nőket bálványozzák? Megfigyeltem - ha én is távolodok, akkor megint elkezdenek nyomulni. Ha meg kimutatom, hogy szeretem - akkor visszavonulót fújnak.
Utálom a manipulálást, a női praktikákat, szeretem magamat adni - egy érzelmes, szeretni tudó nőt. De úgy látom, a mai világban ez nem kell.
28/N
Na igen lányok,fussatok csak az ilyen férfiak után... Akik nem "menekülnének" az érzéseitektől,azokat meg hagyjátok egyedül megdögleni.. :chh
Nincs igazság ezen a világon :D
Nem távolodnak a férfiak ilyen esetben, ez hülyeség. Az egészséges érzelemnyilvánítás jó dolog.
Attól persze menekülünk ha 2 hét után elkezded sorolni, hogy hívják majd a kis prüntyőkéket, akiket együtt csináltok minél hamarabb, de már az esküvő után.
Nem lehet, hogy amit te kötődésnek, és érzelem kimutatásnak hiszel/nevezel az számukra már "túl sok"? Előfordul, hogy a nő ragaszkodása szinte megfojtja a férfit, valami olyami módon mint a férfi féltékenysége szokta elszivni a nő levegőjét. (azért ezt hozom példának, mert pasikra inkább a féltékenységi roham a jellemző)
Másrészt a pasik értik/érzik az udvarlást, és "nyomulást", de nem tudnak mit kezdeni
a "befogadással". Blokkoló hatású rá, ha a női érzéseket kell kezelni. Tipikusan a siró nők feletti töketlenkedés, amit le tudunk művelni :)
Egyrészt ott van, amit Dowd is ír... max respect! :)
Másrészt: amíg csak bálványozol valakit, felruházod földöntúli tulajdonságokkal, és tiporsz érte... megkapod, és akkor két variáció van:
1. Kiderül, ő álmaid nője/férfija, és kölcsönösen dúl a love.
2. Kiderül, hogy mégse olyan Isten/Istennő, mint amilyennek hitted, és hiába szeret a másik fél, te már nem azt látod benne, mint egykoron.
Ne általánosíts, mert én például azt nem bírom, ha egy nő "jégcsap".
Szerintem csak rossz körökben mozogsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!