Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért távolodnak a férfiak, ha kimutatjuk érzéseinket?
Miért félnek a férfiak attól, ha a párjuk kimutatják az érzéseiket? Sajnos sokszor kerültem ilyen szituációba. A férfiak az első két hétben nyomultak, komoly kapcsolatot ígérnek, előadják a jófiút - és mikor már bennem is kialakult a kötődés, távolodni kezdenek. Tudom - a vadászösztön lanyhult - de egyszerűen nem értem. Mért félnek az emberek attól, hogy szeretik őket? Miért a rideg, érzéketlen nőket bálványozzák? Megfigyeltem - ha én is távolodok, akkor megint elkezdenek nyomulni. Ha meg kimutatom, hogy szeretem - akkor visszavonulót fújnak.
Utálom a manipulálást, a női praktikákat, szeretem magamat adni - egy érzelmes, szeretni tudó nőt. De úgy látom, a mai világban ez nem kell.
28/N
Nem minden hím ilyen, vannak másmilyenek is. :) Ne csüggedj, majd találsz jobbat. Én több normálisat is ismerek a korosztályodban pl. tehát vannak olyanok, akiknek ez bejönne és nem atom nyomorékok.
28/f
Hmmm értem. Igy mrá azért pontosabb a leirásod a viselkedésedről :)
A blokkolásra szavazok az előző kommentek alapján.
A "sokat jelentesz nekem" jó dolog, de hosszú. Nem kell.
Feszükltség teremtő, férfi agynak ez azt jelenti: "muszáj erre valami olyat válaszolnom..."
érzelmi kényszeritőzésként csapódik le.
Szoktam mondani, hogy férfival röviden köszönünk el: Csókollak,szeretlek,hiányzol, (ez jó)
egyszóval egy "egészéges felületességet" igényelnek :)
Ami ennél hosszabb ott már úgy érzi neki kontráznia kell, hogy megfeleljen neked.
(Ilyenkor a jönek az "én mégjobban, és annál is jobban" fokozások és fiygeld meg, hoyg ez reflexből :) )
A másik, hogy a pasik többsége (mivel nehezen fejezi ki magát érzelmi kérdésekben) szeret bezárkózni, és nem reagálni. Ezt "nem tudja kifejezni az érzéseit" közhely jól leirja. És nehezen engedik ki magukból, illetve fogadják be a romantikát.
Meggyőződésem, hogy nem a kötődéseddel van tehát a baj, hanem a te kommunikációdhoz értő fülű pasas, akit ezek szerint még nem találtál meg.
Fontos figyelni arra, hogy van akivel hiába beszélünk egy nyelvet, nem értjük egymást, érzelmi árnyalatokban pedig ennek nagyon komoly esélye van :) Igen, jól irták előttem.: olyan pasi is kell akinek ez érthető, erre van szüksége.
Nem tudom, de ha valaki az első két hétben már komoly kapcsolatot ígérne, vagy egyáltalán, bármit is ígérne, rögtön arra gondolnék, hogy szájhős, pojáca, ripacs.
Aki előadja magát, és feltűnően jó partinak akar tűnni, azzal szerintem szinte biztos, hogy valami "bibi" van.
Abban viszont igazad van, hogy sokan félnek attól hogy szeretik őket, illetve inkább nem tudják kezelni, nincsenek hozzászokva, valami külső dolognak akarnak megfelelni, és inkább elutasítják.
De én ezt a nő ismerőseimnél ugyanígy megfigyeltem, több éves kapcsolatokban is, nemhogy két hét után.
Pl. egyszer együtt voltam a barátnőimmel (mindegyikünknek több éves kapcsolata volt már akkor), és hülyének néztek, amikor azt mondtam egy témára reagálva, hogy nekem bizony mindig hiányzik a párom, mikor nincs velem, és alig várom, hogy hazaérjek hozzá este. Ők ezt már betegesnek (!) titulálták, és szerintük ez a fajta "függés" már túl sok. Egy egyszerű emberi érzelmet túlreagáltak, és ezt sokszor megfigyelem.
Még nők között is ciki az érzelmeinkről beszélni, vagy a gyengédségünknek hangot adni. Bezzeg ha azt mondtam volna, hogy de jó flörtölni a portás fiúval, örömmel lecsaptak volna a témára.
Én miért nem fogok ki ilyen csajt?????
Nekem sosem mutatják ki,míg én igen és ez tök zavaró.:/
Aztán csodálkoznak ha azt mondom,hogy hagyjuk egymást...
Nálad meg pont fordítva van?
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!