Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nem fogok kelleni egy nőnek sem?
Figyelt kérdés
Nemsoká 21 éves leszek, sohasem szexeltem még. Sajnos komplexusokkal is tele vagyok, amiktől az istenért sem bírok megszabadulni. Ismerkedni nem merek, félek a megalázástól. Kérem, csak olyanok írjanak, akik értelmesen tudnak válaszolni.2016. szept. 8. 20:39
31/41 anonim válasza:
Nos Kérdező, ahogy látom, ez általában kinézet meg pénz kérdése. Ha elég jól nézel ki és elég vastag a pénztárcád, a nők leszrják majd hogy 11 centis-e vagy sem. Maximum színlelnek, mert azt hiszik, érdekel téged.
32/41 anonim válasza:
Detto így vagyok, csak 6 évvel idősebben.
Eddig én sem kellettem senkinek.
Segíteni sajna nem tudok, de így legalább tudod, hogy van más is így, és nem csak téged szívat a sors.
33/41 anonim válasza:
Most hiába mondanám, úgysem hiszed el, hogy nincs baj a méreteddel, ugye?
Saját magadat tartod kalitkában.
Nem én vagyok az egyetlen lány, akinek nem számít a méret.
Az én páromé se csapja ki a szemem, és nem sokkal nagyobb mint a tiéd, mégis ő kell nekem.
Na ez akkor hogy van?
34/41 anonim válasza:
33-as, ha az eddigi életem nem arról szólt volna, hogy direktbe vagy ne direktbe ezért szívatnak, kiröhögnek, akkor el is hinném.
35/41 A kérdező kommentje:
#33 Meg fogod te még csalni, ebben biztos vagyok. Vagy már meg is tetted.
2016. szept. 9. 17:17
36/41 anonim válasza:
Kérdező, én eddig védtelek, de ez már túl ment egy határon. Én se látom nagy esélyét annak, hogy valaki a méretemnek örüljön, és kétkedve is fogadnám, a 33as válaszoló lány leírt valamit, amit vagy el hiszel vagy nem. Viszont látatlanban megcsalással vádolni valakit, több, mint szánalmas.
37/41 A kérdező kommentje:
Pont leszarom, hogy védtél-e vagy sem. Nem vagyok szánalmas, csak az igazat mondtam.
2016. szept. 9. 18:05
38/41 anonim válasza:
Nem is ismered a lányt, fogalmad sincs, hogy megcsalna-e valakit vagy nem. Igen, én is komplexusos vagyok a méretem miatt, de másokat emiatt nem fogok ilyen szavakkal illetni. Igenis szánalmas vagy..
39/41 anonim válasza:
Velem nagyon rossz lóra tettél.
Soha senkit nem csaltam meg, és nem is fogok, kifogás és indok rá az én számomra nincs!
40/41 A kérdező kommentje:
Szánalmad vagy te, gyökér...azt hiszed, hogy így majd p.uncihoz jutsz? Barom...
2016. szept. 9. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!