Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nem fogok kelleni egy nőnek sem?
Pszichológus (a komplexusokra), önismereti és kapcsolati tanácsadó (az ismerkedéshez).
Különben milyen megalázás? 4szem közt elhívod randira, és max. nemet mond.
És ne a buszon kezdj ismerkedni, mert látatlanból megmondom, hogy 100-ból 100-szor nemet válaszolnak. Az kemény pálya.
Menj szórakozóhelyre, ott oldottam a hangulat, könnyebben hajlik a nád. Csak ne görcsölj, mert észre lehet venni, továbbá ne legyél lúzer, és menni fog.
Első vagyok, sajnos a második pontban biztos voltam, pont ez van nálam is :/
Mondanám, hogy ne érdekeljen, de én tudom, hogy ez milyen, szóval nem fogom mondani, mert azt is, tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Mit jelent az a kicsi? Mert a férfiak már akkor kicsinek titulálják, ha tök normál. Különben sok "kicsivel" rendelkező férfi él boldog házasságban.
Előbb tényleg magad rakd rendbe, mert tök mindegy, hogy mi van a lábad közt, ha szét vagy esve.
Ha taszít a diszkó, akkor menj pub-ba, járj szórakozni. az nem elég, ha egy hónapban egyszer kimész az utcára.
#6 Tévedsz, tudok szeretni. Nagyon is. Az viszont igaz lehet, hogy nem valami biztonságérzetet adó a személyiségem, sajnos.
Amúgy meg tényleg kicsi a péniszem, de többször nem fogom leírni. Lankadtam pl. 4 cm, erektált állapotában meg 11 cm körüli. Szopóka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!