Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nem fogok kelleni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nem fogok kelleni egy nőnek sem?

Figyelt kérdés
Nemsoká 21 éves leszek, sohasem szexeltem még. Sajnos komplexusokkal is tele vagyok, amiktől az istenért sem bírok megszabadulni. Ismerkedni nem merek, félek a megalázástól. Kérem, csak olyanok írjanak, akik értelmesen tudnak válaszolni.
2016. szept. 8. 20:39
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen komplexusaid vannak? Vagyis mitől? Nagyon fontos, hogy tudsz-e ezeken változtatni, vagy nem. 23/F
2016. szept. 8. 20:44
 2/41 anonim ***** válasza:
A probléma forrását azért nem ártana tudni...
2016. szept. 8. 20:46
 3/41 anonim ***** válasza:

Pszichológus (a komplexusokra), önismereti és kapcsolati tanácsadó (az ismerkedéshez).

Különben milyen megalázás? 4szem közt elhívod randira, és max. nemet mond.

És ne a buszon kezdj ismerkedni, mert látatlanból megmondom, hogy 100-ból 100-szor nemet válaszolnak. Az kemény pálya.

Menj szórakozóhelyre, ott oldottam a hangulat, könnyebben hajlik a nád. Csak ne görcsölj, mert észre lehet venni, továbbá ne legyél lúzer, és menni fog.

2016. szept. 8. 20:46
 4/41 A kérdező kommentje:
Alacsonyra sikeredtem, kicsi mérettel odalent, a lányok vagy kiröhögtek, vagy levegőnek néztek mindig is. Nem járok szórakozni, a diszkók taszítanak. Koncertekre nagyon néha kimozdulok, de ott sem szoktam ismerkedni.
2016. szept. 8. 20:50
 5/41 anonim ***** válasza:

Első vagyok, sajnos a második pontban biztos voltam, pont ez van nálam is :/

Mondanám, hogy ne érdekeljen, de én tudom, hogy ez milyen, szóval nem fogom mondani, mert azt is, tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű.

2016. szept. 8. 20:52
 6/41 anonim ***** válasza:
Amíg nem küzdöd le a komplexusaid, addig nem látnak majd benned partnert a nők. Nekik fontos, hogy szeretve és biztonságban érezzék magukat. Egy labilis, lelki sérült ember erre képtelen. Először magadat kell rendbe tenned, csak utána tudsz normális kapcsolatot kialakítani. Ajánlom Louise L. Hay - Az erő benned van című könyvét.
2016. szept. 8. 20:55
 7/41 anonim ***** válasza:

Mit jelent az a kicsi? Mert a férfiak már akkor kicsinek titulálják, ha tök normál. Különben sok "kicsivel" rendelkező férfi él boldog házasságban.

Előbb tényleg magad rakd rendbe, mert tök mindegy, hogy mi van a lábad közt, ha szét vagy esve.

Ha taszít a diszkó, akkor menj pub-ba, járj szórakozni. az nem elég, ha egy hónapban egyszer kimész az utcára.

2016. szept. 8. 21:00
 8/41 A kérdező kommentje:

#6 Tévedsz, tudok szeretni. Nagyon is. Az viszont igaz lehet, hogy nem valami biztonságérzetet adó a személyiségem, sajnos.

Amúgy meg tényleg kicsi a péniszem, de többször nem fogom leírni. Lankadtam pl. 4 cm, erektált állapotában meg 11 cm körüli. Szopóka...

2016. szept. 8. 21:12
 9/41 anonim ***** válasza:
Menj el olyan helyre ahol vannak lányok és tudsz egy kis piát inni.Felszabadulnak gátlásaid esetleg kérd meg valamelyik haverod,hogy menjen el veled.A mérettel meg ne foglalkoz,ha meg van az első lány utánna nagyobb sikerélmenyed lessz hidd el és késöbb nem lessz,már min rágódnod!
2016. szept. 8. 21:13
 10/41 A kérdező kommentje:
#9 Antialkoholista vagyok. Úgy értem, ANTIalkoholista. Apám egy részeges s**gfej volt, anyu élettársai szintén. Undorodom a szesztől.
2016. szept. 8. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!