Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nem fogok kelleni egy nőnek sem?
Most már muszáj vagyok hozzászólni. Szerinted milyen már amikor van 11-12 centis farkad, aztán a csajod egy 16 centis gumidarabot jobban élvez mint téged?
Ez olyan, mintha a kis mellű lánynak adnék egy implantátumot, hogy tedd a melltartó alá, és jó lesz, vagy, hogy a tág csajnak mondanák, hogy tedd a puncidhoz ezt a szűk pocket pussyt, mert harangozok benned. Szerinted nektek hogy esne?
#22 Ott a pont!
Ismét elmondom, ez rohadtul nem önsajnálat.
22# Akkor visszafele is kérdeznék!Ha egy lány nem tudja a 17cm-est bekani tövig akkor ezek szerint a lány biztos rossz lehet sexben mi!?
Nem akarlak megbántani,de abszolúlt nincs semmi fantáziád se a kérdezőnek!
Tudod előjáték is van!Én konkrétan voltam olyan lányal aki hüvelyi úton nem is ment el...ezt szó szerint már sex elött közölte velem.Csak úgy ment el,ha orálisan elégítettem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!