Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nem fogok kelleni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nem fogok kelleni egy nőnek sem?

Figyelt kérdés
Nemsoká 21 éves leszek, sohasem szexeltem még. Sajnos komplexusokkal is tele vagyok, amiktől az istenért sem bírok megszabadulni. Ismerkedni nem merek, félek a megalázástól. Kérem, csak olyanok írjanak, akik értelmesen tudnak válaszolni.
2016. szept. 8. 20:39
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
#19 Biztos hallottál arról, hogy rengeteg férfinak BEJÖN a kisebb mellméret. Na, de hallottál már olyanról, hogy egy nőnek BEJÖN egy kisebb farok? Ugye, hogy nem?! Öngólt rúgtál magadnak...
2016. szept. 8. 21:54
 22/41 anonim ***** válasza:

Most már muszáj vagyok hozzászólni. Szerinted milyen már amikor van 11-12 centis farkad, aztán a csajod egy 16 centis gumidarabot jobban élvez mint téged?

Ez olyan, mintha a kis mellű lánynak adnék egy implantátumot, hogy tedd a melltartó alá, és jó lesz, vagy, hogy a tág csajnak mondanák, hogy tedd a puncidhoz ezt a szűk pocket pussyt, mert harangozok benned. Szerinted nektek hogy esne?

2016. szept. 8. 21:55
 23/41 A kérdező kommentje:

#22 Ott a pont!

Ismét elmondom, ez rohadtul nem önsajnálat.

2016. szept. 8. 22:00
 24/41 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Én se birom elfogadni az apró melleimet. Nem tudom miért ezt kellett kapnom...
2016. szept. 8. 22:06
 25/41 A kérdező kommentje:
#24 Nincs az apró mellekkel semmi baj, sőt, tud nagyon szexi lenni. Egy apró farok viszont visszataszító a nők szemében. Te ne érezd magad rosszul, abszolút nincs miért.
2016. szept. 8. 22:10
 26/41 anonim ***** válasza:

22# Akkor visszafele is kérdeznék!Ha egy lány nem tudja a 17cm-est bekani tövig akkor ezek szerint a lány biztos rossz lehet sexben mi!?

Nem akarlak megbántani,de abszolúlt nincs semmi fantáziád se a kérdezőnek!

Tudod előjáték is van!Én konkrétan voltam olyan lányal aki hüvelyi úton nem is ment el...ezt szó szerint már sex elött közölte velem.Csak úgy ment el,ha orálisan elégítettem ki.

2016. szept. 8. 22:29
 27/41 A kérdező kommentje:
67%-os, még mindig nem érted...nem baj, nem fogok senkinek sem a szájába rágni semmit sem...
2016. szept. 8. 22:32
 28/41 anonim ***** válasza:
26# vagyok én értelek téged,de én próbálom körbeírni,hogy nem a farok méret a lényeg,de úgy látszik Te nem értesz engem.
2016. szept. 8. 22:39
 29/41 anonim ***** válasza:
Ja bocs azt lefelejtettem, hogy a kicsi melleimhez még túlsúlyos is vagyok..azért ez egy igen szerencsétlen párosítás, gonosz a természet!
2016. szept. 8. 23:25
 30/41 A kérdező kommentje:
A telt lányok is lehetnek szexik. Erről ennyit! ;)
2016. szept. 8. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!