Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nem fogok kelleni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nem fogok kelleni egy nőnek sem?

Figyelt kérdés
Nemsoká 21 éves leszek, sohasem szexeltem még. Sajnos komplexusokkal is tele vagyok, amiktől az istenért sem bírok megszabadulni. Ismerkedni nem merek, félek a megalázástól. Kérem, csak olyanok írjanak, akik értelmesen tudnak válaszolni.
2016. szept. 8. 20:39
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Nincs az égvilágon semmi gond a 11 centivel, ezt lányként mondom!

Hiába van valakinek nagy, ha nem tudja használni.

Vannak olyan lányok, akiket nem érdekel, hogy mekkora a méreted. :)

2016. szept. 8. 21:23
 12/41 A kérdező kommentje:
#11 Inkább ne menjünk bele...de legyen elég annyi, hogy nem hiszek neked.
2016. szept. 8. 21:25
 13/41 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszed el amit válaszolnak akkor,miért kérdezel?

Pedig hidd el a nagy farok sok lánynál rosszabb,mint a kicsi!A méreten tedd már túl magad rajta! ;)

2016. szept. 8. 21:32
 14/41 anonim ***** válasza:
Nem jövök másik kisfarkúként bevédeni a kérdezőt, de higgyétek el fiúk-lányok, ez a tedd túl magad rajta dolog baromira nem egyszerű.
2016. szept. 8. 21:34
 15/41 A kérdező kommentje:
#14 Bizony ám, ez nem önsajnálat. Ezt csak az tudja átérezni, akit szintén mini mérettel ,,áldott" meg a sors.
2016. szept. 8. 21:38
 16/41 anonim ***** válasza:
72%

Az én farkam 7cm állva. Jól kib.aszott velem az élet. Ja, 158cm magas vagyok. Duplán szopóka. Ja hogy feleségem van? Biztos mert nem picsogtam annyit. :)

Annyi szexshop van mar manapsag es megannyi jatekszer. Maximalisan kielegitem a felesegem aki bar nehany centivel magasabb nálam de azert meg mindig en bontom fel a csaladban a befőttet. Mert ÉN férfi vagyok. (gyengebbek kedveert a hozzaallas a lenyeg)

36f

2016. szept. 8. 21:40
 17/41 anonim ***** válasza:
Hú ez az utolsó komment az akkora kamu, mint a szemét :DDDDDDDDDDDDD
2016. szept. 8. 21:42
 18/41 A kérdező kommentje:
Tényleg kamuszagú. De amúgy a fene fog szexshopozni és játékszerezni. Vagy én elégítem ki a SAJÁT péniszemmel a barátnőmet (ami kizárt), vagy elbuktam. Nehogy már egy darab műanyagon élvezkedjen helyettem a párom. Ez k.urva megalázó...
2016. szept. 8. 21:45
 19/41 anonim ***** válasza:

Tudom mi a te bajod...

Hogy élvezed az önsajnáltatást.

Nekem nagyon kicsi mellem van, vékony vagyok, azt?

Van barátom.

Picsoghatnék egész nap, hogy jajj szegény én, de mi a lófaxt érnék el vele?

2016. szept. 8. 21:51
 20/41 anonim ***** válasza:
Megalázó???Egy normális kapcsolatban minden lehetséges!Itt arról van szó szerintem,hogy a sex témában kicsit maradi vagy...ezért nem kell megharagudni!Ahogy kezdem kapisgálni te neked inkább 90%-ban a farokméretel van a bajod!
2016. szept. 8. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!