Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti miért nem kezdeményeztek utcán pl?
ma 19:19
Igen, kb ilyen arcot szoktam vágni, miközben magamban meg tök jókedvű vagyok. :D
"Az érveid pontatlanok, és így akár a megfigyeléseid is lehetnek ugyanúgy pontatlanok."
Pontosan melyik részük pontatlan? Kétlem, hogy pontatlan megfigyelés, hogy az emberek nem csak pólóban és farmerban járnak a környezetemben. És ha a megfigyeléseim pontatlanok, miért válnak be az esetek több, mint 90%-ában?
Elhamarkodott ítélkezés? Mondhatjuk. Azt már megállapították, hogy pár másodperc alatt eldöntjük egy illetőről, hogy szimpatikus e. Ennél azért nem vagyok elhamarkodottabb.
Sokszor téves? Ismétlem: Attól, hogy valami valakinek nem megy, másnak még mehet.
Valóban vannak ilyen fülesek. És előtte volt ilyen fülesed? Az ismerőseid többsége ilyet használ? Nem. Az a baj, hogy mindig kitérsz 1-1 apró dologra, hogy az lehet máshogy is, mint ahogy én elképzelem. Valóban. Ezért kell nézni az összképet. Külön-külön csak irányadó dolgok ezek, együtt mutatnak egy komplexebb képet.
Egy kisebb összeget feltettem volna, hogy ilyen arcot vágsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!