Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti miért nem kezdeményeztek utcán pl?
Hát ez izgi. :D
Micsoda elképzelések!
"Még a legcsúnyábbat is havonta egyszer leszólítják" ezen felkuncogtam. Honnan szedtétek ezt a statisztikát?
Nem tartom magam csúnyának mégsem szólítottak még le utcán vagy parkban pedig tetszett volna a dolog mikor szingli voltam. :)
Mindig jó ha valakinek van annyi kiállása hogy merjen kezdeményezni. Én sajnos sűrűn szoktam mert a mai férfiak zsebre dugott kézzel a cipő orrukat bámulják és csak dünnyögik oldalra a havernak hogy " némá milyen jó nő" nem tudta hogy hallom.
Én ekkor elmosolyodtam, a szemébe néztem hosszan, kinyújtottam rá a nyelvem aztán gyorsan kacsintottam. Basszus azt hittem vágja hogy viccelek és hogy nyugodtan oda jöhet de ehelyett elszégyellte magát és elszaladt. Biztos a nyelvnyújtás ijesztette meg. Pedig nagyon magasra hajítottam neki a labdát és borzasztó könnyű lett volna leütni. De ha nem hát nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!