Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek is van PUA tábor?

Figyelt kérdés
Csomó nő van aki sikertelen az ismerkedésbe. Nehezen megy neki, félős, nem meri leszólítani a pasikat stb. vajon nekik is van ilyen PUA pasizási tábor emiatt?
2016. szept. 4. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

#9: ezt írtam: "Egyébként külföldön vannak olyan pasik, akik a nőknek tartanak előadásokat, képzéseket arról, hogy hogyan kéne értelmesen ismerkedni. "

szerintem ez eléggé egybevág azzal, amit te is írtál.

És az, hogy ezzel ennyire be lehet futni, hogy jellemzően alap józan paraszti ésszel belátható dolgokat magyarázunk el kellő türelemmel a hallgatóságnak, az elég jól mutatja, hogy az alap női hozzáállás mennyire híján van ennek...

2016. szept. 4. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
11: Igen. Matthew Hussey eléggé alapvető dolgokat magyaráz el, mégis én is sokszor rácsodálkozom arra, mennyire igazakat mond akkor is, ha teljesen nyilvánvaló dolgokat magyaráz. Simán bármelyik országba elmennék Európában, ha lenne Retreatje. Nem csak az infók végett, hanem mert jó stand up-os is lehetne.:D
2016. szept. 4. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Felesleges.

A nők tudják, hogy ha közönségesen és feltűnően viselkednek, illetve úgy öltözik ami a könnyen kaphatósárga utal, nagyon valószínű, hogy gyorsan talál valakit, aki dughat.

A pua ez: nőket felszedni, minden este mást.

A magányos nők viszont nem erre vágynak, hanem tartós kapcsolatra: szerelemre.

2016. szept. 4. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz közönségesen viselkedni vagy öltözni, hogy csak dugni akarjon egy pasi.
2016. szept. 4. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!