Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek is van PUA tábor?

Figyelt kérdés
Csomó nő van aki sikertelen az ismerkedésbe. Nehezen megy neki, félős, nem meri leszólítani a pasikat stb. vajon nekik is van ilyen PUA pasizási tábor emiatt?
2016. szept. 4. 10:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

A Pua alaphangon is hülyeség. Van néhány jó tanácsa, de alapvetően egy tárgyként kezelik a nőket, meg még inkább elhitetik a srácokkal, hogy büdös bunkónak kell lenni a nőkkel.

Amúgy meg elég hülye a kérdés. Miért lenne? A trend azért még mindig az, hogy a lánynak a "leszólításnál" az a feladata, hogy mosolyogjon. 23/F

2016. szept. 4. 10:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. :)
2016. szept. 4. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell nekik, a nők tanítás nélkül is (vagy a női magazinok / barátnők tanácsaira) tök ugyanazt csinálják, mint amit a PUA is tanít:

taktikázás, húzni a másik agyát, megpróbálni az "ismerkedést" abba az irányba téríteni, hogy a másik érezze azt, hogy neki kell futnia utánad stb.

2016. szept. 4. 10:20
 4/14 anonim ***** válasza:
46%

Egyébként külföldön vannak olyan pasik, akik a nőknek tartanak előadásokat, képzéseket arról, hogy hogyan kéne értelmesen ismerkedni.

Pl. [link]

2016. szept. 4. 10:23
 5/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
92%

A nők azért másként élik meg a kudarcot. Legalábbis amikor én sikertelen voltam ebben, akkor úgy döntöttem, hogy az élet egy szelete szól a szerelemről és a párkeresésről, és ami nem megy azt ne erőltessük. Úgyhogy fókuszba kerültek életem egyéb céljai és azok le is kötöttek mindaddig, míg meg nem találtam a párom (akit én szólítottam le az utcán).

Anyám is majd 10 évig sikertelen volt a férfiak terén, de ő is inkább magába gubózott.

A két nem teljesen máshogy kezelik a kudarcokat ezen a téren.

A PUA (már amennyi megmarad belőle), nagyon rosszul kezeli a nőtémát. Mire vágyik a férfi? Egy kedves aranyos, nőre. Mit tanácsol a PUA? Menjenek bele a férfiak a női játszmákba. Mire fog ez vezetni? Hogy nagy valószínűséggel értelmes lányt nem, de életen át eljátszmázó kis dögöt biztosan bevonz vele. Ez aztán a boldogság!

A PUA nem azt adja amire igazán vágyik az ember, kivéve, ha mindegy csak pina legyen.

2016. szept. 4. 10:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Ötösnek virtuálisan küldök egy hatalmas pacsit :D
2016. szept. 4. 10:27
 7/14 anonim ***** válasza:
5-ös, és mit mondtál a párodnak, mikor leszólítottad az utcán?
2016. szept. 4. 10:29
 8/14 Noblesse Oblige ***** válasza:

"Szia, ne haragudj, nem tudod merre van a Kolesz?"

A mi ismerkedésünk egy jó 3 hónapos barátság volt. Az nőtt ki szerelemmé. Elsőre egyikünk sem figyelt fel a másikra. És nem is akarunk többet egymástól haverságnál. De ketten együtt voltunk idegenek a városba és ez kicsit összekovácsolt miket. Együtt fedeztük fel a várost, az egyetemet. Így nagyon sokat beszélgettünk és úgy alakult a szimpátia, majd a szerelem is közöttünk.

2016. szept. 4. 10:39
 9/14 anonim ***** válasza:

4-es: Matthew Hussey egyrészt azért jó példa, mert megmutatja, hogy hogyan pasizz (vagy akár csajozz is) úgy, hogy közben ne legyél needy vagy ne látszódj könnyűvérűnek vagy egy kis nyominak és ne úgy szedd fel a pasit, hogy azt hiszi, innentől semmit nem kell tennie a kapcsolatért, hiszen a nő szedte fel, tehát kvázi odavan érte. A másik, hogy nem a taktikázáson alapulnak a tézisei. Nem mondja azt, hogy csak légy önmagad és akkor fog jönni a szerelem, mikor legkevésbé számítasz rá, vagy azt, hogy menj oda, és szólítsd le a palit. Pontos instrukciót ad arra, mit csinálj és hogyan csináld. És ebből jön a harmadik jó dolog: Hosszú távon is működik a filozófia amit megoszt. Nem csupán a megszerzésen, hanem a megtartáson is hangsúly van. Ez az, amit a PUA soha de soha nem közvetít. Nem tanítja meg, hogy hogyan közvetítsd az értékeidet és a vágyaidat, hogy érd el, hogy az adott férfi számára nem csupán vonzó legyél, hanem taktika nélküli elérhető vágy.

Nagy kár, hogy Matthew Hussey már csak Amerikában tartja meg az előadásait.

2016. szept. 4. 10:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Szervezzünk egyet? :D
2016. szept. 4. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!