Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mennyire jön be ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mennyire jön be ha a férfi mozdonyvezetőként dolgozik?

Figyelt kérdés
Sajnos én én nem vagyok az csak elméleti szinten kérdezem.
2016. szept. 2. 15:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
26%
Felvillanyozza őket, a nők szeretnek vonatozni.
2016. szept. 2. 15:06
 2/19 anonim ***** válasza:
29%

Jézusom, mintha ez számítana bárkinek is.

Keress jól, és lesz nő, mert az anyagi biztonságra mennek, ennyi a lényeg.

2016. szept. 2. 15:07
 3/19 anonim ***** válasza:
19%
Semennyire, elég egyszerű munka. Az jobban bejön, ha vágóhídon dolgozik! :)
2016. szept. 2. 15:10
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Első kézből mondom hogy nem igazán.Több ismerősnek ráment a házassága a vasút miatt.Össze vissza járnak dolgozni.Van amikor napokra elmennek.De ha szereted a távkapcsolatot akkor jó.Amúgy semmi köze a pártaláláshoz a munkának egy bizonyos kereten belül.
2016. szept. 2. 15:11
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
#3: amennyire tudom a mozvezek jól keresnek.
2016. szept. 2. 15:11
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
#3: azt te csak hiszed, hogy egyszerű munka a mozdonyvezetés. Olyan műszaki tudással kell rendelkezni, komoly idegrendszerrel és felelősségtudattal is, hogy csak na. Pl. ha elromlik egy mozdonynál valami, sokszor magának a vezetőjének kell megjavítania. Jól keresnek, 250 felett, de nem egy leányálom munka.
2016. szept. 2. 15:16
 7/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha meg tudsz élni belőle és nem kunyerálsz folyton kölcsönt az ismerőseidtől, és szívesen csinálod, felőlem xart is lapátolhatsz, nem ezen fog múlni.

Én egyébként vasutasgyerekként nőttem fel, és jártam már mozdonyon, apám is mozdonyvezetőként kezdte, csak máshoz is volt ambíciója, így ő továbbképezte magát, és mikor anyámat megismerte, akkor már nem mozdonyt vezetett.

Akiknek aggályaik vannak, úgy tudom, inkább az a gondjuk ezzel a szakmával, hogy sokat utazik a párjuk, keveset találkoznak, ami mondjuk együtt jár egy ilyen jellegű munkával.

Ha szeretnéd, és úgy érzed, megfelelnél, akkor szerintem vágj bele. Ne azon múljon, hogy itt milyen arányban jönnek majd a válaszok mellette vagy ellene. Van, akinek nincs ezzel problémája.

2016. szept. 2. 15:49
 8/19 One of a Kind ***** válasza:
85%

Nem jön be. Nem a sok pénz számít nekem, hanem hogy legyen valakinek biztos egzisztenciája, amire építeni lehet. Ez akár 120 ezres fizetést is jelenthet.

A kaotikus munkaidő nem tesz jót sem egy kapcsolat, sem az apaság szempontjából.

23N

2016. szept. 2. 15:59
 9/19 anonim ***** válasza:
25%

250e nem igen jó fizetés sőt most jön a lepontozás éppen elég a semmire.

Talán havi egy wellnesz belefér,és még nem vitted el étterembe,nem mentetek nyaralni,nem jársz jártok edzeni,nincsenek nagy élmények belőle egyáltalán.

2016. szept. 2. 16:37
 10/19 anonim ***** válasza:
Hát, ha ennyiből kellene eltartani egy egész családot, akkor valóban lehet problémás, de normális esetben egy pár mindkét tagjának van munkája és jövedelme, úgy meg már ez egyáltalán nem rossz pénz.
2016. szept. 2. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!