Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mennyire jön be ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mennyire jön be ha a férfi mozdonyvezetőként dolgozik?

Figyelt kérdés
Sajnos én én nem vagyok az csak elméleti szinten kérdezem.
2016. szept. 2. 15:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem a volt barátom gyakornok volt,azóta már szerintem mozdonyvezető.

én szerettem őt, de őszintén megmondva nem igazán érdekelt ez a mozdonyos dolog. neki meg egyfajta hobbi is volt,nagyon érdekelte. így úgy érzem az életének ezen részében sosem tudtam volna igazán részt venni. szóval ha valakit nőként hidegen hagy ez a téma,annak lehet nem jó választás a mozdonyvezető pár. mert ahogy én láttam ez nem csak egy munka a többinek sem,hanem egyfajta hobbi és életstílus..vagy nem tudom hogy mondjam. + amit írt valaki,hogy sokszor emiatt ugye nagyobb távokra is menni kell,esetleg nem megy haza minden nap.. és hát sok rossz oldala van, pl az első gázolása után hónapokig maga alatt volt a párom. és kétlem,hogy idővel ez rutinszerű lenne. csak megviseli az embert.

szerencsére azóta van párom,úgyhogy nem aktuális,de nem hiszem,hogy többet összejönnék egy mozdonyossal.:))

2016. szept. 2. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha rárakod őket az arám szedőre akkor igen, felvillanyozza :).
2016. szept. 2. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Azért amikor egy Nohab-bal beállsz a diszkó parkolójába, a kis nyamvadt BMV ficsúrkát csak úgy sepernek ki onnan.
2016. szept. 2. 19:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Sose szerettem a nohabot! Inkább szergej.
2016. szept. 2. 20:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindegyik jó.De a szilihez jobban húz a szívem.Most sokat szétvágnak.Miskolcról megy S.újhelyre egy adag.
2016. szept. 2. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Kár hogy a parkolóba nem visznek sinek. :) de egy bányadömper odabhaszna. :)
2016. szept. 8. 09:16
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Van előnye, mert ország szerte lehet szeretőket tartani. Itt egy kalauz lány, ott egy szolgálattevő, amott egy külsős. Vagy is, a nejét nagyban tudja kímélni.
2016. szept. 8. 09:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Elég messze átlag felett keresnek -nehéz is bejutni közéjük- úgyhogy anyagi oldalról megvan a biztonság.
2016. szept. 8. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb,mintha vasutas lenne,mert kb. 300-400 ezret visznek haza havonta.
2016. szept. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!