Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi erre a racionális magyaráza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erre a racionális magyarázat? Egészen döbbenetes!

Figyelt kérdés
Ismerek egy huszonéves egyetemista (büfészak!), egyáltalán nem gazdag, alacsony (166-168), szemüveges, gyerekes kinézetű (nyikhaj) és elég introvertált srácot, akinek egy vele egymagas, hihetetlenül csinos és szép barátnője van. Tehát minden olyan tulajdonság jellemző rá, ami hátráltatja az embert a csajozásban. Amikor ezzel szembesültem, köpni-nyelni nem tudtam az értetlenségtől és azon morfondíroztam, hogy ő csinál-e valamit rohadt jól vagy inkább k**** nagy szerencséje van. Szerintetek egy ilyen srácnak, hogy lehet csinos barátnője. Egészen biztos, hogy rajtam kívül is még néhány tucat embernek kikerekedne a szeme, ha ilyet látna, mert csinos/szép csajokat az esetek 98%-ban csak +175-ös, férfias testalkatú és kinézetű fiatal szépfiúkkal lehet együtt látni. Ti mivel magyaráznátok a sikerét?

2016. szept. 3. 19:08
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
83%
Azt kellene csak felfogni, hogy nem minden szép és csinos lány/nő felszínes és/vagy buta (ritkább, de akkor is előfordul)! Amint azt a te példád is mutatja, ez a csaj se a külsőségekre vagy a pénzre megy, ennyi. Biztos a srác belső tulajdonságai miatt szeretett bele. Erre meg ne mondd azt, hogy "de ő nagyon introvertált", mert attól függetlenül lehet egy nagyon jó ember, és jó társaság is. Az introvertált embereket nehéz megismerni, de azzal a kevesebb emberrel, akiket közel engednek magukhoz, nyitottak és önmagukat adják. Úgyhogy de, simán összejöhetett vele azért a csaj, mert a srác belső értékei fogták meg. Szerintem az a nagyon gáz, hogy te ezen annyira fennakadtál, hogy még itt, gyakorin is kérdést kellett róla kiírnod. Na meg az, hogy magadtól nem jössz rá, hogy vajon mi erre a racionális magyarázat...
2016. szept. 3. 21:35
 42/50 anonim ***** válasza:
25%

Azt kéne megérteni,hogy attól hogyha még ez a valós helyzet is, 100 000-ből 1 ilyen fordul elő,szóval attól még hogy teljesen véletlenül összejött ennek a srácnak a nagy mázlija miatt,ettől még a többi embernek semmivel sem lesz jobb,és nem is lesz túl nagy esélye hasonlóra egyáltalán...

Szóval ne ámítsuk már az embereket, mint említettem, ez kb. pont olyan nagy szerencse volt számára, mintha megnyerte volna az ötöslottót,és kb. annyi is volt az esély rá.

25/F

2016. szept. 3. 21:47
 43/50 anonim ***** válasza:
67%
#42: De itt nem az volt a kérdés, hogy másoknak ettől jobb lesz-e vagy sem, és nem is az, hogy mennyi esély van minderre. Itt egyszerűen csak az volt a kérdés, hogy ENNEK a srácnak hogy jöhetett össze EZZEL a csajjal, és mivel magyaráznánk a sikerét. Erre meg az a válasz, amit már leírtam: EZ a csaj nem felszínes, és a srác belső tulajdonságait értékelte, az én véleményem szerint.
2016. szept. 3. 22:02
 44/50 anonim ***** válasza:
77%
5-ös lottó a l*nak f**át már! azért ne túlozzunk, oké hogy ritka de azért egy ötös lottóval egy napon emlegetni, olyan mintha csaj nem csak bomba volna, hanem örökifjú és g*ci gazdag is, halál szerelemes beléd az életed végéig..
2016. szept. 3. 22:08
 45/50 anonim ***** válasza:
77%

Te érzelmi leszázalékolt, nem nagyon mozog benned bármi a felszínes kinézeten túl, igaz? Minden amit leírtál a srácról, csak testi/tanulmányi rész, hogy hogy néz ki, hogy mennyire jövedelmező a szak amire jár. A barátnője meg mennyit foglal magába nálad, csinos, szép, hűha.

Az hogy talán beszélgetés és személyiség is van a kapcsolatukban, meg ki a halált izgat, igaz?

2016. szept. 3. 22:18
 46/50 anonim ***** válasza:

#belsőésaszemélyiségalegfontosabb

Mindenkinek más a valósága.

Te olyannak látod, amilyennek leírtad, viszont könnyen lehet, hogy a másik nő meg teljesen mást lát benne.

2016. szept. 4. 04:50
 47/50 anonim ***** válasza:
78%
Akkor mondok egy jot xD en szoke haju vagyok kek szemű 163cm es 52kg csinos vagyok ezt nagyon sokan megjegyeztek tenyleg jo csaj... (Bar magam nem igy latom) a ferjem 110kg es 175cm magas nem jo kepu pasi rajtam kivul sosem volt mas noje es 17eves voltam mikor osszejottunk ő akkor volt 19 :) most en 25vagyok lassan 8eve vagyunk egyutt es van egy 5eves kislanyunk... Nah erre varrjal gombot :) lehet h ez a diakszerelem is megmarad... Nem tudhatod.. Engem a humoraval vett le a labamrol es h nagyon jo szivu ember :)
2016. szept. 4. 05:36
 48/50 anonim ***** válasza:
Endy Vajna és Vajna Timi?? Arra csak tudod. Màsik racionàlis lehetőség az esze miatt. Harmadik lehet hogy a pasi ugy tudja rendbetenni a lànyt az àgyban mint te meg én együtt ....
2016. szept. 4. 14:59
 49/50 anonim válasza:
83%

Saját példa: szőke, 174cm magas, 62kg, DD meltartómérettel rendelkező, nagyon jócsajnak nevezett nő voltam/vagyok. Én ugyan soha nem tartottam annak magamat, de mivel sokan mondták, ezért volt fontos az összes kapcsolatomban az, hogy a férfi az ÉN belső értékeimet is figyelembe vegye és egyáltalán észre vegye! Na ugye az első benyomás (külsőségek) után sok férfinak a csinos nők először csak a sexuális fantáziáját indítja be, és a terveik közt sem szerepel az, hogy egy ilyen nővel éljék le az életüket, akik esetleg(?) kihasználva szépségüket, össze-vissza fekszenek fűvel-fával.

Én valahogy soha nem akartam elhinni, hogy jó nő vagyok, és büszkeségből sem akartam azzal összefeküdni, aki túl jó pasi volt (pont ugyan olyan meggondolásból, hogy azok is ágyról-ágyra jár(hat)nak). Ezért valahogy mindig a csúnyácska, magányosnak hitt, de jó humorú, hatalmas karekterű és jószívű pasiknál kötöttem ki. Egyik pasim sem volt Adonis, sőt! Soha senki nem értette, addig, míg meg nem ismerték a pasikat kicsit közelebbről.

Egy idő utána a csúnyácska embereket sem látjuk azoknak, ha szeretjük őket. Valahogy az életünk részévé válnak, és elhalványul a külsőség. A szeretetteljes érintésük, őszinte bókjaik, akár az ágyban való odaadó teljesítésük.

Összefoglalva: ők is csak emberek, és ugyan olyan személyiséggel rendelkezhetnek, mint bárki más! Igen, igaz a régi cliché: nem minden a külső!

Ja, és most 40 évesen is boldog házasságban élek egy csúnyácska, de fantasztakus emberrel, aki nap mint nap szerelmet vall nekem.

2017. márc. 10. 10:34
 50/50 anonim válasza:
80%

#49/utolsó

Végre valaki, aki a jó nő szemszögéből válaszol.

Igazad lehet...

2017. márc. 10. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!