Ez racionális magyarázat menstruáció elmaradására? Sürgős.
Sziasztok!
Nagyon fontos dologról kérném ki a véleményeteket. Akinek volt tapasztalata problémával kapcsolatban az kérem írjon. Köszönöm.
Először is leszögezem: szexuális tevékenység nem volt.
Másodszor: ma leszek második hete beteg (torokfájás, rossz közérzet satöbbi). Ezelőtt keményen edzettem, kicsit fölül múltam magamat, és akkor kezdődött a torokfájás (edzés után). Pont a ciklus közepén jártam.
Ezen a héten már kellett volna jelentkezni a premenstruációs jeleknek (mellérzékenység). Jövő héten kéne megjönnie, de úgy érzem nem fog.
Elképzelhető, hogy emiatt most felborult egy kicsit a belső egyensúlyom? A röhej az egészben az, hogy a betegség előtt kicsattantam és még tudtam volna többet edzeni. Kezdjük ott, hogy nem élsportoló vagyok meg ilyesmi, csak imádok mozogni.
Mit ajánlotok? (Egyelőre az orvost hanyagolom, majd 3-4 hét múlva fogok vele elmenni). Légyszíves ajánljatok valamit, esetleg hanyagoljam egy kicsit a mozgást és étkezzek tartalmasabban? /hozzáteszem mostanában kicsit össze-vissza étkeztem a napirendem változása miatt
Nagyon várom a válaszokat, mivel tök pontosan megjött most meg egyszer csak annyi. :( (lehet én túlzom el..)
Nekem nem mindig van PMS-em.
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Mennyire rendszeres?
Nekem mindig van.Onnan tudok felkészülni rá.
Egy évre tekintsünk vissza, szerintem az korrekt a meghatározásában: egy éve mindig megjött és pont időben. Egyébként 20+ vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!