Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi erre a racionális magyaráza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erre a racionális magyarázat? Egészen döbbenetes!

Figyelt kérdés
Ismerek egy huszonéves egyetemista (büfészak!), egyáltalán nem gazdag, alacsony (166-168), szemüveges, gyerekes kinézetű (nyikhaj) és elég introvertált srácot, akinek egy vele egymagas, hihetetlenül csinos és szép barátnője van. Tehát minden olyan tulajdonság jellemző rá, ami hátráltatja az embert a csajozásban. Amikor ezzel szembesültem, köpni-nyelni nem tudtam az értetlenségtől és azon morfondíroztam, hogy ő csinál-e valamit rohadt jól vagy inkább k**** nagy szerencséje van. Szerintetek egy ilyen srácnak, hogy lehet csinos barátnője. Egészen biztos, hogy rajtam kívül is még néhány tucat embernek kikerekedne a szeme, ha ilyet látna, mert csinos/szép csajokat az esetek 98%-ban csak +175-ös, férfias testalkatú és kinézetű fiatal szépfiúkkal lehet együtt látni. Ti mivel magyaráznátok a sikerét?

2016. szept. 3. 19:08
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
#17: Akkor dögöljek meg ha nem igaz! Szerinted pocsékolnám az időmet h***e kamu kérdésekkel? Van jobb dolgom is annál, viszont nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre.
2016. szept. 3. 19:45
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

#21: Őőő... várjunk csak, pocsékolná-e az idejét, hogy meggyőzzön mindenkit, vagy leszarná... pocsékolná-e, vagy leszarná... pocsékolná-e... őőő, igen, pocsékolná! :D

De teljesen mindegy. Vázoltál egy lehetséges szitut, ami baromi ritkán, de előfordulhat. Szóval erre aszondom', hogy a gazellatestű gyönyörű nők között is akad elvétve olyan, akinek egyáltalán nem számít a külső, az egzisztencia. Mondom ezt úgy, hogy még a fehér hollónál is ritkább jelenségnek számít.

2016. szept. 3. 19:48
 23/50 A kérdező kommentje:
#22: Ha nem hiszed el, akkor legyen. Úgyis azt hiszel el amit szeretnél. Egy anonim oldalon én nem fogom fárasztani magamat az örök szkeptikusok megtérítésével.
2016. szept. 3. 19:52
 24/50 anonim ***** válasza:
#23: Senki nem kötelezett semmire, leírtam, amit gondolok, már ha egyáltalán végigolvastad.
2016. szept. 3. 19:53
 25/50 anonim ***** válasza:

Van egy ismeros pasi

Alacsony hajas anyuval lakik 30 evesen

De minden heten mas csajjal van

Es a csajok szepek fiatalok helyesek ...

Lilam nincs hogy csinalja

2016. szept. 3. 19:55
 26/50 anonim ***** válasza:
83%

Ami feltűnt, hogy csak annyit emeltél ki, hogy a csaj nagyon szép, meg D-s melle van.

Szóval neked csak dugásra kéne a lány, mert le vagy ragadva a külsőségeknél, ezért csípi ennyire a szemed, hogy a nyikhaj pasival jár.

2016. szept. 3. 20:00
 27/50 A kérdező kommentje:

#26: Mégis mi mást tudnék kiemelni? :D

Sosem beszéltem azzal a csajjal. A külsőségeken képtelenség szó nélkül elmenni. Ez kb. olyan, mintha egy 62 éves tanár nénikét látnál egy M5-ös bömöst vezetni. Biztos van rá példa, de borzasztó ritka.

2016. szept. 3. 20:09
 28/50 anonim ***** válasza:
90%

"Egy nap a csajnak majd meg fog változni az értékrendje (kollégák/barátnők/környezet hatására), elkezdi másként látni a dolgokat/a világot, aztán színre lép majd egy 180-as borostás, dús barna hajú sikeres pasi és volt diákszerelem, nincs diákszerelem."

Undorító vagy mar ne is haragudj!

Hogy lehetsz ilyen kárörvendő??

Neked nem tök mindegy kivel jár a csaj? Megfogta valami abban a srácban. Ennyi. Mit nem lehet ezen érteni.

Gondolom a srácnak nem is csak pár numerára kell nem úgy mint neked kellene (D-s mellek, jó alak stb.).

Nemhogy örülnél, hogy ilyen is van! De nem! Te ebbe is belekötsz! Nem csodálom, hogy nincs barátnőd. Pesszimista vagy és karorvendo.

A kákán is csomót keresel!

2016. szept. 3. 20:10
 29/50 anonim ***** válasza:
82%

Mikor fogják már fel az emberek, hogy egy igazi Párkapcsolat! Nem a külsőn és a pénzen múlik!!

Borzasztó nehéz olyan társat találni, aki passzol hozzád, boldoggá tesz, meg tudsz benne bízni.. Stb..

Szerintem csak megtalálta mellette amit keresett !!

2016. szept. 3. 20:14
 30/50 anonim ***** válasza:
54%
28-asnál a pont, azzal kiegészítve, hogy a kákán nem csomót keresel, hanem csomót találsz.
2016. szept. 3. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!