Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi erre a racionális magyaráza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erre a racionális magyarázat? Egészen döbbenetes!

Figyelt kérdés
Ismerek egy huszonéves egyetemista (büfészak!), egyáltalán nem gazdag, alacsony (166-168), szemüveges, gyerekes kinézetű (nyikhaj) és elég introvertált srácot, akinek egy vele egymagas, hihetetlenül csinos és szép barátnője van. Tehát minden olyan tulajdonság jellemző rá, ami hátráltatja az embert a csajozásban. Amikor ezzel szembesültem, köpni-nyelni nem tudtam az értetlenségtől és azon morfondíroztam, hogy ő csinál-e valamit rohadt jól vagy inkább k**** nagy szerencséje van. Szerintetek egy ilyen srácnak, hogy lehet csinos barátnője. Egészen biztos, hogy rajtam kívül is még néhány tucat embernek kikerekedne a szeme, ha ilyet látna, mert csinos/szép csajokat az esetek 98%-ban csak +175-ös, férfias testalkatú és kinézetű fiatal szépfiúkkal lehet együtt látni. Ti mivel magyaráznátok a sikerét?

2016. szept. 3. 19:08
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
#28: Egyébként hol írtam, hogy nincs barátnőm? :D
2016. szept. 3. 20:23
 32/50 anonim ***** válasza:
83%

Sehol nem írtad. De ha van barátnőd akkor még gázabb.

Mit foglalkozol más nő magánéletével ha van barátnőd? Na erre adj racionális választ!

28# voltam.

2016. szept. 3. 20:26
 33/50 Noblesse Oblige ***** válasza:
78%

Eszembe juttatja, hogy a mi osztályunkban is volt egy srác, aki alacsony, alultáplált, szemüveges volt. A ruhatára, amit a mami ráadott. És hát valljuk be nagyon fárasztó tudott lenni (persze ezt nézhetjük úgy is, hogy mi nem voltunk elég okosak az ő magasröptű dolgaihoz), de aztán egy osztálytalin a srácok akivel egy egyetemre mentek mesélték, hogy kifogta a "szőke ciklont". A fél egyetem utána csorgatta a nyálát, annyit válogatott a csaj, hogy még Brad Pittnek is előbb a titkáránál kellett volna időpontot kérnie, a mi kis exosztálytársunk, meg (akkor már) fél éve a palija volt. Senki nem tudta, hogy csinálta, de megcsinálta.

Szerintem nem kell racionális magyarázat erre. Valamit megláttak egymásba, vagy egymásba szerettek, az úgy is vakká tesz és összejöttek.

2016. szept. 3. 20:28
 34/50 anonim ***** válasza:
83%
A magyarázat az, mint te is látod, hogy a felszín nem minden.
2016. szept. 3. 20:31
 35/50 anonim ***** válasza:
Kis ember nagy bottal jar.
2016. szept. 3. 20:38
 36/50 anonim ***** válasza:
Az a nővére
2016. szept. 3. 21:02
 37/50 A kérdező kommentje:
#36: Nyilván...azért fogták egymás kezét.
2016. szept. 3. 21:14
 38/50 anonim ***** válasza:
76%

Még mindig nem értjük miért foglalkoztat a csaj ha van barátnőd...

Hűséges típusnak tűnsz. :D

2016. szept. 3. 21:20
 39/50 A kérdező kommentje:
Igen...az egy dolog, hogy van barátnőm és megint egy más téma, hogy boldog is vagyok-e.
2016. szept. 3. 21:29
 40/50 anonim ***** válasza:

Szakítsatok ha nem működik a kapcsolat.

Nem kell túl dramatizálni a dolgot.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan kapcsolatban legyünk ami nem tesz boldoggá.

2016. szept. 3. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!