Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig a férfinak kell kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a férfinak kell kezdeményeznie?

Figyelt kérdés
A nők semmit se tesznek ha a férfi nem kezdeményez,annyiban hagyják,engedik elmenni?
2016. szept. 1. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Néha a nők is szoktak.
2016. szept. 1. 12:13
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Ha eléggé érdekel valaki, és motivált is vagyok társkeresésben, akkor én is kezdeményezek, viszont mostanában nem vagyok motivált, mert jelenleg valami más sokkal fontosabb, szóval ha valaki most akarna tőlem valamit, akkor ez pont egy olyan időszak, amikor engem kell meggyőzni, hogy érdemes ezzel is foglalkoznom, plusz több türelemre is szükségem van, mert ami most lefoglalja a figyelmem nagy részét, azt pár hónapom van megoldani, és nem vehetem félvállról.
2016. szept. 1. 12:20
 3/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
65%
Nem, a mi esetünkben én tettem meg a kezdő lépést (sz igaz, hogy nem párkeresési céllal).
2016. szept. 1. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Mindig csak a férfi kezdeményezne, nekem nem lettek volna barátnőim. Arra, hogy teperjek, igen lusta vagyok.
2016. szept. 1. 12:28
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

ennyit erről:

ismerős srác volt egy szabadtéri bulin. csaj nézte őt, szemeztek párszor de semmi nem történt. erre másnap megtalálta vhogy a csávót facen a csaj közös ismerősök által és a csaj ráírt a csávóra. harmadik nap óta már kúrja heti rendszerességgel a csajt. és nem bombacsaj, csak átlagos a csávó mondjuk viszonylag jóképű de semmi nagy duma csak barátságos.

2016. szept. 1. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Véleményem szerint nem. Aki szeretne valamit úgy igazán, annak "kellene" (de erre sincs szabály) kezdeményeznie. Bár ha valaki szeretné megismerni a másikat akkor úgy fog kezdeményezni, hogy nem lesz kényszer, hanem valami jóleső izgalommal párosul. (Feltéve, ha a "kiszemelt"-nek is tetszik/szimpatikus ő - ellenkező esetben kicsit rossz lesz, de feladni sosem szabad!)
2016. szept. 1. 12:49
 7/14 Noren1989 ***** válasza:
49%
A történelem szerint az esetek tùlnyomó többségében a férfi kezdeményez, igen. Bő 90%ban.
2016. szept. 1. 13:16
 8/14 anonim ***** válasza:
46%

Egy pasi akinek van vér a pucájában az kezdeményez, ha meg akarja ismerni a nőt!

Bár a mai fiatalságot elnézve.... Rossz rájuknézni az utcán is! Van fiatal kollégám akkora paraszt hogy az elmondani nem lehet. És a kis naiv piccsák meg az ilyenek után kajtatnak! Csak gratulálni tudok!

2016. szept. 1. 13:38
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
Igen. Én legalábbis nem fogok futni egyetlen férfi után sem, amelyiknél nem látom, hogy komolyan érdeklődne, az biztos. És a többi nők is kb. hasonlóan gondolkoznak, a 95+ százalékuk elvárja, hogy a férfi kezdeményezzen. Lehet, persze néhány, akinek éppen rajtad akad meg a szeme, de szerintem ne várd, hogy a szádba repüljön a sült galamb.
2016. szept. 1. 13:47
 10/14 Költőnő? ***** válasza:
50%
Hát nálunk, ha én arra vártam volna, hogy ő majd kezdeményezzen, akkor még most is ülök és befonom a hajam. Ha engem érdekel vki; nyilván megadom neki a lehetőséget, hogy ő vadásszon le engem, de ha ez nem működőképes, akkor teszek lépéseket.
2016. szept. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!