Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, fiúk! Mi a bajotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Mi a bajotok a magas lányokkal?

Figyelt kérdés

Egy csomószor megkaptam már, hogy égimeszelő/trampli/jeti vagyok. Egyébként sovány vagyok (55kg) de túl magas (182cm). Nem értem, miért kerülik a férfiak a magasabb lányokat, nem mi tehetünk a magasságunkról... 22/L

És itt van néhány válasz gyakori kérdésekről:

"Szeretem a kisebb lányokat mivel ők olyan védeni valóak"

"175 centiméter. Ez a vizválasztó. Ez alatt a férfi nem férfi, ez fölött a nő nem nő. EZ kb a közvélemény, és a legtöbben így vélekednek róla, ha tetszik ha nem. Ami biztos, én legalábbis így gondolom. Nekem egy 175 centi feletti nő elég kiábrándítóan magas, hisz az már a férfi zóna. Volt egy lány, aki bár nagyon szép arcú volt, és aranyos is, de borzasztóan magas volt, sajnos nem tudtam rá nőként tekinteni"

"Alacsony lányok sokkal aranyosabbak, jobb érzés őket átölelni."

"Ma már inkább alacsonyabb 165cm és az alatti lányok tetszenek. Olyan cukik és mellettük inkább érzem magam férfinek, mint egy magasabb lány mellett."

"180 felett csajok kozott sok a trampli, egy igazi no ne legyen magasabb 180nál"

2016. szept. 1. 09:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Pff, aki ilyen nagy gondot fordít arra, hogy megindokolja, hogy miért is ronda egy magas lány, és miért is kéne valakinek rosszul éreznie magát mert lányként magas, az egy kisebbségi komplexusos kis görcs :D

Mindenki azzal kezd aki neki tetszik ez rendben is van, de így megindokolva lealázni embereket, csak mert magasak, hát több mint bunkóság. Amúgy gondolom örülne ő is egy hosszú combú, szép csajnak, csak mivel pici ezért nem is jönne össze. Én magas lány vagyok, és megfigyeltem ha valaki megpróbál szekirozni vagy csipkelődik a magasságomon az 10-ből 9-szer egy alacsony férfi. Érdekes egy magas férfi vagy nem csinál semmi érdekeset (kb tudomásul veszi hogy vagyok és kész), vagy látszik rajta hogy tetszem neki. Nők sem igen szoktak csesztetni. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, hogy a bántások mögött mi is lakozik valójában.

2016. szept. 3. 15:31
 32/37 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj?

Én egy velem közel ugyanolyan magas lánynak örülnék igazán, így nekem a 186-hoz passzolna a 182 ^^ :)

Az mind ostobaság, amiket idéztél, el ne hidd őket.

2016. dec. 22. 18:30
 33/37 anonim ***** válasza:
173 cm magas vagyok, ez sosem jelentett hátrányt egyetlen pasinál sem, sosem jegyezték meg hogy túl magas vagyok, sőt. Akinek tetszem az lesz*rja hogy milyen magas vagyok.
2016. dec. 22. 18:59
 34/37 anonim ***** válasza:
170 vagyok, de mit akarna tőlem egy 12-centivel magasabb nő?
2016. dec. 22. 20:39
 35/37 anonim ***** válasza:

ha szeret bármit:)

am kérdező a fő probléma ink a súlyod , kicsit vékonyka vagy.

2016. dec. 22. 21:25
 36/37 anonim ***** válasza:

Kérdező!.... KÉRDEZŐ!

Egy Vs modellnek miért kell legalább 175 cmnek lennie?

Miért van egy csomó Olasz Topmodell 185 fölött (Natalia Bush, Maria Delisa Varik...)?

Miért hordanak a nők 10+cm-es magassarkút???

Következőnek írj olyat hogy a férfiaknak miért nem kellenek a kerek seggű nagy mellű nők.

2016. dec. 22. 21:42
 37/37 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nincs velük, kifejezetten tetszenek a magas vékony lányok.
2016. dec. 22. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!