Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Mi a bajotok a magas lányokkal?
Egy csomószor megkaptam már, hogy égimeszelő/trampli/jeti vagyok. Egyébként sovány vagyok (55kg) de túl magas (182cm). Nem értem, miért kerülik a férfiak a magasabb lányokat, nem mi tehetünk a magasságunkról... 22/L
És itt van néhány válasz gyakori kérdésekről:
"Szeretem a kisebb lányokat mivel ők olyan védeni valóak"
"175 centiméter. Ez a vizválasztó. Ez alatt a férfi nem férfi, ez fölött a nő nem nő. EZ kb a közvélemény, és a legtöbben így vélekednek róla, ha tetszik ha nem. Ami biztos, én legalábbis így gondolom. Nekem egy 175 centi feletti nő elég kiábrándítóan magas, hisz az már a férfi zóna. Volt egy lány, aki bár nagyon szép arcú volt, és aranyos is, de borzasztóan magas volt, sajnos nem tudtam rá nőként tekinteni"
"Alacsony lányok sokkal aranyosabbak, jobb érzés őket átölelni."
"Ma már inkább alacsonyabb 165cm és az alatti lányok tetszenek. Olyan cukik és mellettük inkább érzem magam férfinek, mint egy magasabb lány mellett."
"180 felett csajok kozott sok a trampli, egy igazi no ne legyen magasabb 180nál"
Nekem semmi.
Biztos vannak férfiak, akiket zavar ez, de sokan vannak, akiket nem. Inkább a nőkre jellemző (persze itt is van kivétel), hogy nem jönnének össze alacsony férfival.
Az itteni pasik 90%-a lúzer. Most komolyan az ő véleményük számít?
182 centivel inkább bődületesen dögös lehetsz!
Én 197 cm magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott, sportos alkatú srác vagyok.
Alapból a 175 cm feletti nők inkább a zsánereim (bár egy kisebbre sem mondtam még soha nemet csak ez miatt).
Életem legnagyobb szerelme egy 183 cm magas lány volt, akivel 2,5 évig voltam együtt.
Nagyon vonzónak tartom a magas lányokat úgy általában már csak a magasságuk miatt is
24/F
Engem sosem érdekelt, hogy milyen magas az adott lány.
Őket taszítja az, hogy én csak 167 cm-re nőttem.
(Így én is kérdezhetném; Mi a bajotok az alacsonyabb pasikkal?)
Nyugi, az alacsony lányokra is ugyanilyen szépeket szoktak mondani.
"Az igazi nőnek hosszú a lába"
"Törpe, gnóm" (volt olyan osztálytársam, aki előtt álltam a metrón, jó 190 centis srác, és azt hitte, elvesztem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!