Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomi-91 kérdése:

Hol ismerkedhetnék magas lányokkal?

Figyelt kérdés

Én egy 21 éves fiú vagyok. Szinte hajszálpontosan 190 cm vagyok, de mivel még most is növök, lehetek még egy picivel magasabb is. Mindennapjaim során sajnos alig látok viszonylag magas lányokat. Ennek egyik oka lehet, hogy olyan egyetemen tanulok, ahol eleve nagyon kevés lány van. Magas lányokat azonban még az utcán, tömegközlekedésen és egyéb helyeken is alig látok. Félreértés ne essék, én sem 180 centis, vagy annál magasabb lányra vágyom, mert az már nekem is túl magas lenne. A hivatalos adatok alapján, Magyarországon és nagyjából az összes többi országban is az átlagos férfi és nő között a magasságkülönbség ~12 - 13 centi a férfi javára. Ez alapján én leginkább 175 - 178 centis lányt tudnék magam mellett elképzelni, aki az én esetemben egész nyugodtan hordhatna akár 10 - 12 centis magas sarkút is. :-)

Ha esetleg tudtok segíteni abban, hogy hol futhatnék össze viszonylag magas csajokkal, azt előre is köszönöm. :-)

2013. márc. 26. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Női kosárlabda edzésen
2013. márc. 26. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Jöhetsz mifelénk is! Itt sok a magas lány, én például eleve 176 cm vagyok és még nőni fogok! :D

16/L (Idén már 17)

2013. márc. 26. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:

" A hivatalos adatok alapján,... az átlagos férfi és nő között a magasságkülönbség ~12 - 13 centi a férfi javára. Ez alapján én ..."

egy statisztikai adatra alapozod az ideálodat? :DD

egyébként társkeresőkön elég sok magas lány van..

nem tudom hol élsz, de én kifejezetten magas lányokat látok magam körül.

2013. márc. 26. 17:07
 4/6 hunkurunkvirág ***** válasza:
Képzeld, a Föld nevű bolygón! Tiszta hihetetlen mi?!
2013. márc. 26. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Felénk meg sok az alacsony fiú...

Én 170 cm-hez... 18/l

2013. márc. 26. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
a bátyám 2 m és a csaja 155 cm körül van :D
2013. máj. 8. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!