Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, fiúk! Mi a bajotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Mi a bajotok a magas lányokkal?

Figyelt kérdés

Egy csomószor megkaptam már, hogy égimeszelő/trampli/jeti vagyok. Egyébként sovány vagyok (55kg) de túl magas (182cm). Nem értem, miért kerülik a férfiak a magasabb lányokat, nem mi tehetünk a magasságunkról... 22/L

És itt van néhány válasz gyakori kérdésekről:

"Szeretem a kisebb lányokat mivel ők olyan védeni valóak"

"175 centiméter. Ez a vizválasztó. Ez alatt a férfi nem férfi, ez fölött a nő nem nő. EZ kb a közvélemény, és a legtöbben így vélekednek róla, ha tetszik ha nem. Ami biztos, én legalábbis így gondolom. Nekem egy 175 centi feletti nő elég kiábrándítóan magas, hisz az már a férfi zóna. Volt egy lány, aki bár nagyon szép arcú volt, és aranyos is, de borzasztóan magas volt, sajnos nem tudtam rá nőként tekinteni"

"Alacsony lányok sokkal aranyosabbak, jobb érzés őket átölelni."

"Ma már inkább alacsonyabb 165cm és az alatti lányok tetszenek. Olyan cukik és mellettük inkább érzem magam férfinek, mint egy magasabb lány mellett."

"180 felett csajok kozott sok a trampli, egy igazi no ne legyen magasabb 180nál"

2016. szept. 1. 09:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Semmi, bár valóban az alacsonyabb lányok aranyosabbak általában. De például Kate Uptont nem utasítanám vissza attól, hogy magasabb, mint én.
2016. szept. 1. 10:48
 12/37 anonim ***** válasza:
Nincs bajom velük, de 183 cm-nél ne legyen magasabb, mert én is annyi vagyok :D de valóban nagyon szép tud lenni egy magas lány, azokkal a hosszú lábakkal :D
2016. szept. 1. 11:19
 13/37 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint semmi,épp ellenkezőleg,összetenném a két kezem egy ilyen magas lányért,persze ha mindenben passzolunk,mivel én is magas vagyok(195 cm).
2016. szept. 1. 11:20
 14/37 anonim ***** válasza:
ez nem forditva szokott lenni? Engem a múltkor lazán kiejtett egy 180 centis lány, mondván volt már alacsonyabb pasija, és nem érezte jól magát
2016. szept. 1. 11:22
 15/37 anonim ***** válasza:
Nekem semmi. Munkahelyemen is van egy nálam magasabb és szélesebb lány, mégis tetszik.
2016. szept. 1. 11:34
 16/37 anonim ***** válasza:
Es oszinten miert erdkel h ki mit gondol rolad?!:Den is 174 vagyok bar ram soha nem tettek megjegyzest csak h milyen magas vagyok es h olyan vagyok mint egy modell.viszont ha valaki beszolna ezert az csak azt erne el h butanak gondoljam aki az alapjan itel meg h milyen magas vagy.amugy meg ha megfigyeled a hiressegek nagy reszenek magas lanyokkal jarnak szoval fel a fejjel es ezek a dolgok ne akadalyozzanak abban h jol erezd magad a sajat borodben.
2016. szept. 1. 11:56
 17/37 anonim ***** válasza:

Nekem semmi.

191 cm

2016. szept. 1. 12:09
 18/37 anonim ***** válasza:
Altalaban a lanyok elvarasa, hogy a ferfi legyen magasabb. Ez sokszor naluk elvileg eleg ok a visszautasitasra. Ilyen esetekben mikor ennyire nagy esely van a bukasra inkabb meg sem probalom, hogy nevetseget csinaljak magambol. En se tehetek rola, hogy 172 cm vagyok. A sportpalyan szerencsere igy is lehet ervenyesulni.
2016. szept. 1. 12:19
 19/37 anonim ***** válasza:

Hihi!

A nők egy (java) részénél elvárás, hogy alacsony növésű férfiak kizárva.

Ahogyan látom, te pont az ellenkezőjével találkozol (nőként magas vagy).

Komolyra fordítva a szót: nem a testmagasság a fontos tényező, hanem az összkép. Amúgy képet tudnál mutatni magadról?

(ja és én pasiként magas növésű vagyok).

31/F

2016. szept. 1. 12:25
 20/37 anonim ***** válasza:

Wow baromi vékony lehetsz 55kg-al, ha ekkorára nőttél, de mindegy is ez.

Nekem pl. volt a magasságodban barátnőm és nem a méretéért hagytam ott.

Egyébként engem rohadtul nem zavarna, nem érdekel ki mekkora. 192 centivel ez a 10 centis különbség még kifejezetten kényelmes is lenne.

2016. szept. 1. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!