Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Mi a bajotok a magas lányokkal?
Egy csomószor megkaptam már, hogy égimeszelő/trampli/jeti vagyok. Egyébként sovány vagyok (55kg) de túl magas (182cm). Nem értem, miért kerülik a férfiak a magasabb lányokat, nem mi tehetünk a magasságunkról... 22/L
És itt van néhány válasz gyakori kérdésekről:
"Szeretem a kisebb lányokat mivel ők olyan védeni valóak"
"175 centiméter. Ez a vizválasztó. Ez alatt a férfi nem férfi, ez fölött a nő nem nő. EZ kb a közvélemény, és a legtöbben így vélekednek róla, ha tetszik ha nem. Ami biztos, én legalábbis így gondolom. Nekem egy 175 centi feletti nő elég kiábrándítóan magas, hisz az már a férfi zóna. Volt egy lány, aki bár nagyon szép arcú volt, és aranyos is, de borzasztóan magas volt, sajnos nem tudtam rá nőként tekinteni"
"Alacsony lányok sokkal aranyosabbak, jobb érzés őket átölelni."
"Ma már inkább alacsonyabb 165cm és az alatti lányok tetszenek. Olyan cukik és mellettük inkább érzem magam férfinek, mint egy magasabb lány mellett."
"180 felett csajok kozott sok a trampli, egy igazi no ne legyen magasabb 180nál"
Hihi!
A nők egy (java) részénél elvárás, hogy alacsony növésű férfiak kizárva.
Ahogyan látom, te pont az ellenkezőjével találkozol (nőként magas vagy).
Komolyra fordítva a szót: nem a testmagasság a fontos tényező, hanem az összkép. Amúgy képet tudnál mutatni magadról?
(ja és én pasiként magas növésű vagyok).
31/F
Wow baromi vékony lehetsz 55kg-al, ha ekkorára nőttél, de mindegy is ez.
Nekem pl. volt a magasságodban barátnőm és nem a méretéért hagytam ott.
Egyébként engem rohadtul nem zavarna, nem érdekel ki mekkora. 192 centivel ez a 10 centis különbség még kifejezetten kényelmes is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!