Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, fiúk! Mi a bajotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Mi a bajotok a magas lányokkal?

Figyelt kérdés

Egy csomószor megkaptam már, hogy égimeszelő/trampli/jeti vagyok. Egyébként sovány vagyok (55kg) de túl magas (182cm). Nem értem, miért kerülik a férfiak a magasabb lányokat, nem mi tehetünk a magasságunkról... 22/L

És itt van néhány válasz gyakori kérdésekről:

"Szeretem a kisebb lányokat mivel ők olyan védeni valóak"

"175 centiméter. Ez a vizválasztó. Ez alatt a férfi nem férfi, ez fölött a nő nem nő. EZ kb a közvélemény, és a legtöbben így vélekednek róla, ha tetszik ha nem. Ami biztos, én legalábbis így gondolom. Nekem egy 175 centi feletti nő elég kiábrándítóan magas, hisz az már a férfi zóna. Volt egy lány, aki bár nagyon szép arcú volt, és aranyos is, de borzasztóan magas volt, sajnos nem tudtam rá nőként tekinteni"

"Alacsony lányok sokkal aranyosabbak, jobb érzés őket átölelni."

"Ma már inkább alacsonyabb 165cm és az alatti lányok tetszenek. Olyan cukik és mellettük inkább érzem magam férfinek, mint egy magasabb lány mellett."

"180 felett csajok kozott sok a trampli, egy igazi no ne legyen magasabb 180nál"

2016. szept. 1. 09:58
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
89%
Nekem tetszenek a magas lányok, az ég világon semmi baj nincs velük. A szememben ugyanolyan nő egy 145 centis és egy 190 nő. Erről senki nem tehet. Viszont, sok nőnek van olyan elvárása, hogy a férfi magasabb legyen nála. Ez nálam megfordítva is igaz, hogy alacsonyabb legyen nálam a lány, én 178 vagyok, és én alatta keresek lányt. Viszont rengeteg a 180+os srác, akiknek a te magasságod még vonzó is. Most gondolj bele, ha van egy 190 centis srác, na ő egy 150 centis lány mellett nem az hogy furán mutatna, de például nagyot kéne hajolni egy pusziért. Megint nem az alacsony lányokat szólom le, de értsd meg, hogy normális férfinek a magas nő is nőies, csak mondjuk nem az ő "kategóriája" 23/F
2016. szept. 1. 10:06
 2/37 anonim ***** válasza:
Magas nőhöz magas pasi jár. Ha nálam magasabb lenne a barátnőm, kisebbségi komplexusom lenne mellette. De a velem (180) egy magas lányok sem igazán érdekelnének. Egyszerűen zavar, ugyanúgy, mintha a csaj 150 centis lenne.
2016. szept. 1. 10:06
 3/37 anonim ***** válasza:
48%
Én 188 vagyok de semmi bajom a magasokkal. Szerintem a magas nők tudnak igazán szépek lenni. Az alacsony az lehet dögös, csinos, szexi, dugnivaló, de klasszikus értelemben vett szépség nem.
2016. szept. 1. 10:12
 4/37 anonim ***** válasza:
56%

hát, nekem utoljára általános iskolában szóltak be a magasságom miatt.

amúgy szerintem kisebbségi komplexusuk van, és valamennyire érthető, tényleg jobb ha a pasi magasabb. de pl nálam (178) már igen csak magasnak kell lennie egy pasinak, pedig ha pl 160 cm lennék bőőőven elég lenne egy 170 centis pasi is. ne foglalkozz vele, ez ilyen

22L

2016. szept. 1. 10:12
 5/37 anonim ***** válasza:
0%

Nekem semmi bajom nincsen. Örülnék ha a leendő barátnőm közel olyan magas lenne, mint én (én 186 centi vagyok) :) Bár elég kevés magas lányt látni manapság.

Gondolom nincsen kedved itt ismerkedni, én sem szeretek, viszont ha elvétve akadna itt olyan lány, akinek lenne kedve beszélgetni egy fiatal férfival, akkor itt vagyok ;) 19/F/Budapest

2016. szept. 1. 10:13
 6/37 anonim ***** válasza:

Kisebbségi komplexus.

Én 169 vagyok, de eddig mindhárom exem (165 cm körüliek) azért szakított velem x idő után, mert túl magas vagyok - érted, az én hibám... hát, kösz!

Egyébként egy kisebb lány cukibb, valóban, de a magasságunkat pont nem mi választottuk...

2016. szept. 1. 10:20
 7/37 anonim ***** válasza:
71%

Aki ilyet mond, hogy 175 felett már férfi egy nő, az nem ép agyilag, és elmebeteg emberek véleményére meg ne alapozz semmit :D

Meg akinek X centi magasságkülönbségen múlik, hogy férfinek érzi-e magát, vagy sem, hát képzelhetjük mennyire lehet az férfi valójában XD

Én rendszeresen áradozok a magas lányokról, ha szóba kerülnek, nálam pont hogy 175-től fölfelé kezdődnek a potenciális barátnőjelöltek, sőt, a 185-190, de még a 195 centi is álomszerű lenne számomra. És szoktam látni hasonló válaszokat is sokat, szóval ne könnyezzen a szemed :D

24/F (196 cm)

2016. szept. 1. 10:21
 8/37 anonim ***** válasza:
10%
Gyakorlatilag megválaszoltad magadnak a kérdést a kiragadott idézetekkel.
2016. szept. 1. 10:23
 9/37 Noren1989 ***** válasza:

Náfing.

174 vagyok, volt 180 centis barátnőm is. Igen. Bár te nagyon vékony lehetsz mellé...

2016. szept. 1. 10:27
 10/37 anonim ***** válasza:

169 hol túl magas? :D Én is annyi vagyok, anyámnál meg nagyimnál magasabb vagyok, de kb ennyi, eddig a két exem meg a mostani párom is mindig mondta, hogy milyen cuki alacsony vagyok :D Pedig nem voltak extrém magasak, átlagosak voltak ilyen szempontból.

Fura embereket ismersz :DDD

2016. szept. 1. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!