Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek, ha egyszerűen képtelen vagyok fenntartani egy beszélgetést, ha nem intellektuális témákról van szó?
INTP vagyok, ha esetleg ez mond valamit. 20/F
Egyszerűen képtelen vagyok fenntartani egy beszélgetést, ha nem intellektuális témákról van szó. Nyilvánvalóan ez nem jelenti azt, hogy a hegeli dialektikát fogom magyarázni miközben fizetek a kasszánál (értsd: az "adminisztációs dolgok" a mindennapi életben és a többi nem tartozik ebbe bele), de az egyszerű dolgok egyszerűen nem érdekelnek. Semmi.
Plusz az érzelmek terén is igen gyérül állok. Nehezen fejezem ki a saját érzelmeimet, és teljességgel képtelen vagyok mások érzelmeit értelmezni (kivétel persze ha elmondják vagy ha NAGYON egyértelmű, de általában akkor sem tudok velük mit kezdeni). Úgy gondolom képes lennék ezt fejleszteni, és akarom is.
Egyébiránt éppen a fent leírtak miatt nem igazán járok sehova, elsősorban, mert nincs kivel - viszont ez nem is zavar, elvagyok a szobámban az elméleteimmel és a kutatással és tanulással, viszont szükségem lenne egy hasonló társra. Nem "félek" ismerkedni a valóságban, egyszerűen csak furcsának érzem, főleg, hogy elég hülyén venné ki magát, ha valakit letámadnék valami elmélettel vagy elvvel/elképzeléssel, amiről életében nem is hallott.
Az elvárásaim lényegében:
1. Hasonló politikai nézet
2. Elfogadható kinézet
(3. Sport szeretete)
Más nincs, főleg, hogy az első pont lényegében magába foglal mindent.
Ötletek? Szerintetek is egyedül fogok meghalni a szobámban? :)
pontosan a politikától másznak a falra a nők. nem lesz könnyű dolgod :)
majd egyszer megérted, hogy az élet nem fekete és fehér váltakozása.
Ki beszélt feketéről és fehérről?
Egyébként érdekes amit mondasz, mert eddigi rövid életem során azt tapasztaltam, hogy de, minden fekete és fehér kérdése --- a megfelelő érzékelés / értelmezés / tudás megszerzése után.
Kezdetben a tudatlanságban minden fekete és fehér. Majd tanulással szürke. Majd megértéssel újra fekete és fehér.
Férfiak is "falra másznak" a politikától, meg mindenki. Kollektív agymosás eredménye, ami mindent összevetve, több száz éves, vagy akár ezer. Mindegy, ebbe nem fogok most itt belemenni.
Najó, de tegyük fel megtalálod azt aki ugyanúgy gondolkodik mint te, ugyanazok a politikai nézetei, mély tartalmas beszélgetéseket tudok folytatni amikor együtt vagytok. de enni kell, lakni kell, élni kell... akkor jönnek be a személyes dolgok. az ő egész eddigi élet tapasztalatai, meg a tieid.
28F
Akar itt akar privatban irhatnal par konkretabb dolgot, fokent a politikai gondolkodasodrol, mert ez igy elegge homalyos nekem...
INTJ, 20n
Természetesen. Annak ellenére, hogy a végletekig idealista vagyok, nem vagyok őrült. Tudom, hogy "materializmusból" él az ember.
Szerintem nincsen olyan probléma, ami megoldhatatlan. Lényegében ezen kérdések megoldása attól függ, hogy mennyire vagyunk hajlandóak kitartani egymás mellett. Ha ez megvan, akkor előbb-utóbb minden egyéb is.
A materialista világ problémáitól egyáltalán nem tartok.
Igen, a politikai nézeteim pontos mibenléte... ez szintén problémás, főleg nyilvánosan. Írok privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!