Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális 24 évesen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális 24 évesen, hogy egyik pillanatra a másikra az a vágyam lett, hogy apuka akarok lenni?

Figyelt kérdés
Nincs senkim ugyan, stabil az anyagi hátterem, valahogy most ez lett a vágyam, hogy legyen valakim.
2016. aug. 20. 16:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na persze. Egészen a 2. napig ki is fog tartani, amikor zsinórban nem aludtál 48 órája. Mi közel 1 éve nem aludtunk, elhiheted, szeretjük őket, de ha most kivehetnék 2 napot, simán megtenném. 24 évesen azt hiszed, hogy rózsaszín babahintőpor és csillámpóni a gyereknevelés. Majd felnősz egyszer. Fájni fog, de hát átesünk ezen mindannyian.
2016. aug. 20. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Gyerekkorom óta ez az álmom. Azóta sem jött össze. :)

Azért neked sok sikert kívánok!

2016. aug. 20. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Na ez az ami remélem engem el fog kerülni.
2016. aug. 20. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 25 nő éves vagyok, egy napon szeretnék gyereket, de nagyjából tudom mivel jár egy gyerek nevelése, hiszen egy részt tanultam (védőnő) illetve itt-ott látom. Nem fenékig tejfel, amikor látok egy mosolygó babát, mindig eszembe jut, hogy, de jó lenne nekem is, de láttam kismamát, aki pl egy hétig alig aludt, mert fáj, a baba hasa/nő a foga stb. Én tudom, hogy ezekre még nem állok készen. Illetve párom sincs s nem készülnék senkivel sem baba vállalásra 1-2 hónap együtt járás utan.

Remélem te is végig gondolsz mindent, illetve sikerül egy jó partnert s egyben anyát kifognod! :)

2016. aug. 20. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokakat látok sírni, hogy jajj, nem alszunk 2 napot. És akkor mi van? Szerintetek a szülitek nem járták ezt végig? Vagy az ő szüleik? Nyilván nem arról szól csak, hogy jajj de cuki kis gyerekem van. 3 gyerekem van. Rengeteg probléma volt. Koraszülöttek voltak, az egyik kicsi asztmás, sokat rohangáltunk ügyeletre, mire stabil lett. Aztán most, amikor kimegyek az előszobába és látom, hogy a 3 éves kisfiam játszik az 1 éves ikerlányaimmal, majd a kis srác megkérdezi, hogy "Apa, leszel te a tűzoltós autóval?". Ekkor elgondolkodom, hogy megéri-e a sok ébren töltött éjszaka, a sok vesződés. Naná, hogy kurv.ra megéri! 33/F
2016. aug. 20. 19:15
 16/16 A kérdező kommentje:
még mielőtt valaki lehurrogna, hogy "fellángolás" régebben is akartam de akkor nem volt tudatosan bennem, hogy na Most már szeretnék gyereket. Amúgy egy fiú egy lány :) szülők után persze :)
2016. aug. 20. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!