Szerintetek opel astra g, astra h, vagy volkswagen golf IV-V? Melyiket válasszam, ha 3-5 éves,1.6-os használt autót akarok venni? Nem apuka 22 éves kisfiának kell, hanem fiatal párnak, akár gyerekkel?
Szia!
Van ilyen hogy 5éves 4es golf?
Én ha ezzek közül kénne válaszak akkor V Golf, én nagyon szeretem őket.
utolsó vagyok
nem figyeltem, hogy gyerekek is lennének bocs. (nem olvastam végig)
De még mindig a V Golf elég biztonságos meg az szerintem tökéletes gyerekek mellé, mondjuk az Astra nagyobb csomagtartó miatt jobb mert ha ki kell venni a gyerek ülést, stb.
köszönöm a gyors válaszokat.
akkor kicsit bonyolítom a témát. azt mondták többen, hogy a golfnak magasabbak a fenntartási költségei, arról nem is beszélve, hogy árbeli különbség is van. tudom, hogy a minőségért fizetni kell, de ugye nem csak a vételárat kell figyelembe venni, hanem az élettartam alatt felmerülő többi kiadást is.
olyanról tudtok, hogy ugyanazon típusú, de eltérő évjáratú autók között lenne különbség?
köszi a válaszokat!
köszi az eddigi válaszokat, nagyon hasznosakat írtok.
a legújabb vélemény, amit hallottam, hogy opel-en belül a g astrak jobban össze vannak rakva, mint a h-k. igaz, hogy a h designosabb, de azt mondják szakemberek, hogy strapabíróbb a korábbi verzió. vélemény?
nem mondom, hogy nem tetszik a golf, csak azért az már egy komolyabb kategória.
Na mire esett a választásod végül?
Én is ebben a cipőben járok,de én ,ár belül letettem a voksomat a Golf mellett mert olyanom még nem volt és már nagyon régóta tetszik,de én IVeset fogok.
Szerintem az Astrákkal is jól jársz,én imádom őket,a megbízhatóság, az egyszerűség és a kényelem megtestesítői számomra.
Remélem a IV-es Golffal is ez lest a tapasztalatom,mert ha igen lehet hogy később egy Passatra fogom cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!