Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hobbi vs. Ismerkedés - Nektek hogy megy?
Figyelt kérdés
26L vagyok. Egy éve egyedül, előtte pedig egy elég rossz kapcsolatban éltem.
Mivel teljesen egyeül lakom, ezért, hogy ne szenvedjek annyira, igyekeztem lekötni magam. Rengeteg hobbim van, szinte minden este emberek között vagyok, hogy ne kelljen otthon ülnöm.
Szerintetek ez ismerkedésnél hátrány? Mostanában mindig titkolom, ha pl. edzésre járok...
2016. aug. 16. 14:43
1/5 anonim válasza:
csak akkor hátrány, ha az ismerkedés esetleg később a párkapcsolat rovására megy...
23F
2/5 anonim válasza:
Nekem nem megy a hobbijaimat össze hozni az ismerkedéssel...:-( Pedig nem ártana, ha már valami össze jönne.
3/5 anonim válasza:
Mért lenne hátrány? A hobbid révén rengeteg új embert ismersz meg, edzés közben is megtalálhatod a partnered. Ha jól edzel amúgy is látszik az alakodon. EZ pozitívum, felesleges titkolni, pozitívum. Aki a hobbijaidat és életmódodat nem képes elfogadni, annak ne is legyen helye az életedben.
4/5 Noren1989 válasza:
kiadsam333-mal egyetértek.
Ha téged ez hosszabb távon is boldoggá tesz, akkor semmi gond.
5/5 anonim válasza:
Nem hátrány, sőtt így esélyed lesz ismerkedni. Én férfiként ugyanezt csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!