Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mennyire visszatartó számotokra az ismerkedésél (meg úgy egyáltalán), ha a lánynak egy kicsit extrább hobbija van?
Talán a mai fiataloknál kicsit szokatlan, de a kedvenc hobbim a horgolás. Nem nagyon merem ezt elmondani, ha megkérdezik, mert mindenki furán néz rám, tényleg ennyire gáz/unszimpatikus hobbi?
Mindemellett egyébként imádom a kocsikat, olvasni, a filmeket, szóval vannak 'hagyományos' hobbijaim is, de a horgolás a kedvencem..
jah egyébként 24/L
Most te kinek akarsz megfelelni: magadnak, vagy a többieknek (ami lehetetlen)?
A hobbid a te életed, amit te szeretsz!
Tehát ne gondold már, hogy a hobbid visszataszító!! Csak azért, mert párnak ez nem tetszett!
dehogy az
az is hülye ,aki erre elhúzza a száját
Szerintem a horgolás egyáltalán nem olyan "extra" hobbi,bár igaz,hogy nem túl elterjedt manapság a fiatalabbak körében,de attól még nincs vele semmi baj :) Ha neked ez tetszik,akkor csináld,ne mások véleménye alapján válassz hobbit.Kit érdekel,hogy másnak tetszik-e,vagy sem?Ha neki nem tetszik,csinál mást,ennyi.
Engem is teljesen hidegen hagy,hogy mások mit gondolnak egynéhány hobbimról-csontokat gyűjtök (állatit nyilván :D Már rengeteg van),és ízeltlábúakat tartok (bütykös csótányokat pl),ami nem sok emberről mondható el,és őszintén megvallva,szerintem ezeket többen tartják unszimpatikus hobbinak,mint a horgolást :D De nem mások véleménye alapján választok hobbit.
Szóval ne félj elmondani szerintem,ha emiatt nem tart téged valaki szimpatikusnak,azzal nem is érdemes megismerkedni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!