Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha önbizalomhiány miatt nem mertek próbálkozni egy nőnél, akkor az, hogy a nőnek mások is udvarolnak, inkább visszatartó erő, vagy épp ellenkezőleg, kihozza a harci szellemet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 10:58
2/15 anonim válasza:
Utálom a konkurenciát, így is alig akad randipartner, jó ha 2 havonta összejön valami, egyáltalán nem hiányzik a konkurencia. És ettől még szerintem nem leszek puhap.csű, ha netán valakinek ez jutna eszébe erről!
29 F
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2013. ápr. 30. 13:31
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor még egy kérdés, ha esetleg visszanéztek:
Ha megtudnátok, hogy a nő lerázta a többi udvarlót, akkor ahhoz mit szólnátok?
2013. ápr. 30. 13:40
7/15 kolosszus22 válasza:
Mindenképpen visszatartó erő, főleg egy visszafogottabb, kissé önbizalom hiányos férfinek.
Amennyiben megtudnám, hogy a kiszemelt leányzó a többi kérőt lekoptatta rajtam kívül, az viszont igen pozitív, hiszen az egyértelmű jele annak, hogy a lánynál én vagyok a befutó.
26F
8/15 anonim válasza:
#6 Visszatartó erő, biztos engem is lerázna akkor, azt hinném, valószínűleg nem is akar kapcsolatot.
9/15 anonim válasza:
Először visszatartó erőként jelentkezne, mert tudom, hogy külsőleg nálam csak jobb pasik vannak. De ha teszem azt már eljutottunk 1 randiig, ami több, mint ameddig valaha is eljutottam lányokkal, és érezném, hogy nem a külső számít neki, és lehet esélyem, akkor már inkább küzdenék, hiszen lehet, hogy ha nem tenném elszalasztanám azt az egyet, aki képes lenne elfogadni az undorítóan ocsmány külsőmet.
10/15 anonim válasza:
13:40
Mivel már kihátráltam az ügyből, onnantól kezdve nem igen érdekelne hogy a nő mit csinált vagy mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!